|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: θελεις να αγορασεις αυτοκινητο και ψαχνεις να δεις αν τα μπουλώνια ξεβιδωνουν με αλλεν ή γερμανοπολυγωνο!! ε εγω νομιζω οτι αλλα ειναι τα κριτηρια...αν σε ενοχλει οκ. ΣΥΓΝΩΜΗ καλη συνεχεια φιλε μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φιλε κυριακο για να περιπλεξω λιγο τα πραγματα ξερεις οτι ο μεσος "θαλασσινος" χομπιστας αλλαζει νερο μια φορα το μηνα 10-20% , ενω ο μεσος "γλυκος" αλλαζει καθε εβδομαδα 30% ?
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδι vasilakis!εννοης οτι το θαλλασινο χρειαζετε να αδειαζη λιγοτερα λιτρα σε καθε αλλαγη του και ποιο αρρεα σε χρονο..απο το γλυκο..;Μπορουμε ομως να αδειαζουμε λιγοτερα η περισσοτερα λιτρα αλλα να ειμαστε τιπυκοι στον αναλογο χρονου τους..;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Γιατι κανεις δυσκολη τη ζωη σου...? ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοω..Αν μπορουμε να αδειαζουμε περισσοτερο νερο(αντι 10-20%:30-40%)αλλα σε μεγαλυτερο χρονο; Απο την αλλη τωρα..το αντιθετο..λιγοτερο νερο..σε ποιο γρηγορο χρονικο διαστημα;Ρωταω αν γινετε αφου ειμαι ασχετος....ετσι;
|
||||
|
||||
![]()
Η μεση λυση ειναι η καλυτερη στην περιπτωση μας. Δηλαδη αυτο που ανεφερα.
Θα μπορουσες να κανεις αλλαγη νερου 50% καθε 2 μηνες αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο οπως επισης και 3% καθε 5 μερες...
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Κυριάκο… αν σε απασχολεί τόσο πολύ το θέμα της αλλαγής νερού και αφιερώνεις τόσο χρόνο και ενέργεια σε θεωρητικό επίπεδο, όταν θα αποφασίσεις να στήσεις το ενυδρείο θα χάσεις τον ύπνο σου !!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδιο αλλαγης!!! | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 16-03-09 00:57 |
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 09-01-08 07:26 |
Ποιο ειναι το μεγιστο ποσοστο αλλαγης νερου? | GeFior | Malawi | 49 | 08-01-08 15:31 |
Περι αλλαγης νερου | AlexanderTheGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-05-07 23:23 |
Setup αυτοματης αλλαγης νερου | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 16-01-07 14:01 |