|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και πάλι σόρυ
![]() ![]() μάλλον το πιάσαμε το μέγεθος λοιπόν, θα προσπαθήσω να το κοιτάξω ξανά να δω μήπως έχει και τα μάτια που λέει, αλλά τελικά μάλλον είναι αυτό. Υ.Γ. αν όντως είναι αυτό τι να κάνω; να το βγάλω; κάνει κακό ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το καλό είναι ότι χρειάζεται ακόμα ένα για να αναπαραχθεί και είναι σπάνιος οργανισμός σε ενυδρείο. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι να καταστρέψει τα αυγά σε περίπτωση γέννας. Δική σου η επιλογή. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω ψαράκια μέσα, μόνο γαρίδες σαλιγκάρια,,, άρα τον αφήνω ε;
------------------------- Κοιτάζοντας πιο προσεχτικά το ενυδρειάκι μου είδα στην πλάτη του ενυδρείου να κουνιούντε διάφορα μικροσκοπικά (περίπου στο 1 χιλιοστό) πραγματάκια... χμ... αντε να δούμε τι θα μας βγούνε κι αυτά ![]() Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου.. θα ενημερώσω για την νέα γενιά μάλλον που έρχεται από πλανάρια
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 15-05-09 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ...και βεβαίως να ενημερώσεις...και με φωτογραφία του άνω μέρους του ζώου, ώστε να συμπληρωθεί το θέμα σου.
|
|||
|
|||
![]()
Aλεξ, συχνα τα ενυδρεια χωρις ψαρια πιανουν διαφορα μαμουνια. Τα πλαναρια ειναι ακινδυνα οπως ηδη ειπωθηκε, αλλα οι υδρες ειναι αρκετα επικινδυνες για τις μικρες γαριδες. Εχε το νου σου για τυχον εμφανιση τους μιας και θα ηταν μεγαλη απωλεια να χασεις τις sulawesi σου με τοσο αδοξο τροπο.
Και οι υδρες και τα πλαναρια καταπολεμουνται ευκολα με panacur και καλο θα ηταν να το εχεις προχειρο. Εμενα μου εμφανιστηκε υδρα στο ενυδρειακι με το γονο και δεν μπορουσα να βρω. Μου εδωσε ο Καλομοιρης μερικα χαπια και μεσα σε 3 μερες ειχαν εξαφανιστει και οι υδρες και τα πλαναρια. |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ ωχ... οκ θα το έχω υπόψιν μου, ευχαριστώ συνονόματε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι????????? | supermanx | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-12-08 21:46 |
Λαθρεπιβάτης!! | Teo | Ζωοτόκα | 18 | 08-08-08 14:30 |
Τι είναι ? | HoG | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 20-05-08 12:13 |
Τι είναι; | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-10-06 07:28 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |