|
|
||||
|
||||
![]()
Σημέρα εντόπισα 4 μικρά γκαππάκια και με ενθουσίασε το θάρρος τους πήγαιναν δίπλα στα μεγάλα και τα μεγάλα μόλις τα κυνιγούσαν λιγο εξαφανιζόντουσαν σαν ''βολίδες'' πίστευω να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω γεννήστρες κλπ. γιατί δεν θέλω να τα στρεσάρω..Πιστεύω θα είναι καλύτερα μέσα στο 60άρι αλλά θα έχω λιγότερους επιζόντες...Βλέπω και άλλες έγκυες γκαππίνες!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι γίνετε με τα ζωοτόκα που είναι μαζί μωρά κι ενήλικα. Επιβιώνουν μόνο τα πιο γρήγορα-τυχερά -έξυπνα.
Σε μικρό ενυδρείο με λίγα φυτά λιγότερες οι πιθανότητες!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς, εφόσον έχουν περάσει τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα δεν έχουν ανάγκη.
Από την άλλη θα πρότεινα και λίγη αρτέμια αν έχεις όρεξη.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο ειναι φουλ φυτεμένο lucy...Για αρτέμια όσο και όρεξη να έχω δεν πουλάνε εδώ ..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού σου είπε ο Μανώλης ότι πέρασσε ο κίνδυνος, μην στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρουν!
Αν θέλεις μπορείς να πεις κάποιον να σου στείλει αρτέμια. Τότε που ήρθα είπα να σου φέρω αλλά δεν ήθελες.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήθελα τότε γιατί μου είπαν πως δεν χρειαζόταν η αρτέμια και είναι περιτή για τα γκαπάκια..Αλλά δεν πειράζει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι περίμενε είναι νωρίς ακόμα, να πολλαπλασιαστούν αρκετά και μετά ταΐζεις!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|