|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια, κ εγω ειμαι λιγο ανορθόγραφος, αλλα την παλεύω με το λεξικό του firefox, κ μένα με χαλάει κ σε μενα, που μερικές φορες μου ξεφεύγουν χωρις να θελω κάποια λαθη, αλλα και ενας σοβαρός λόγος που δεν αναφέρθηκε ειναι η αναζήτηση...
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο πολύ όλοι είμαστε!
.... να προσθέσω και την παράμετρο ΦΩΝΑΖΩ ?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μετά από αυτό μην μου ξαναπεί κάποιος ότι δεν μπορεί να γράψει Ελληνικά.
Ένα copy-paste και καθαρίσαμε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά απλώς προσπαθήστε να γράψετε Greeklish....χα,χα,χα. Πατήστε εδώ : http://www.grapse.gr/ |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ ανορθόγραφος μια από τα ίδια αλλα θέλω να ρωτήσω κάτι εδώ στο φόρουμ γραφουν μονο μαθητές του 10 αυτός που το έγραψε αυτό σκέφτηκε μήπως κάποιοι από μας μήπως το πάρουν σα υποτίμηση μπηχτή για την ορθογραφία είναι κάποιοι που μπορεί να μην πήγαν καν σχολειό για να μάθουν γιατί δεν τόυς άφησαν κάποιες καταστάσεις αλλα να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία πάνω στο θέμα από ανθρώπους που πήγαν σχολειό και τα έμαθαν καλά και κάτι ακόμα
είμαστε όλοι άνθρωποι δε μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιοι.......
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ μονο οι μαθητες του 10 ξερουν ορθογραφια?
Νομιζω οτι το κειμενο ειναι σαφες και δεν υπονοει τιποτε. Ολοι εχουμε καποιο μειονεκτημα. Εσυ μπορει να τρεχεις γρηγορα, εγω παλι μπορει να ριχνω τις γυναικες ευκολα. Αν εσυ μου παρεις πατινι, εγω μπορω να σου πω τα κολπα... Αυτος ειναι ο σκοπος του thread. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ότι αυτό το post προσβάλει αυτούς που κάνουν ορθογραφικά λάθη αυτό εννοείτε δε χρειάζεται διευκρινίσεις όσο για τα greeklish είναι στους κανόνες του φόρουμ δεν έχω δει πολλά post σε greeklish και αυτά που έχω δει είναι από απόγνωση άγχος και αφηρημάδα όλοι προσπαθούμε να γράφουμε όσο ποιο καλά γίνετε για να μας καταλαβαίνουν . επίσης αν έχεις θέληση να βοηθήσεις και σε greeklish θα απαντήσεις και σε ένα κείμενο δυσανάγνωστο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε μπορεις καθημερινα επι ωρες να βγαζεις τα ματια σου εδω....αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει θεληση...αλλα ενας χρηστης θα κανει μονο λιγα ποστ...οι υπολοιποι ομως διαβαζουν τα περισσοτερα θεματα ...ειναι πιο ευκολο να κανει υπομονη αυτος που γραφει και να το γραψει σωστα..παρα ολοι οι υπολοιποι να "στραβωθουν"..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως αν κάνεις copy - paste αγγλικούς χαρακτήρες στο πεδίο ...τους παίρνει ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |
Λάμπες και θέσεις που μπαίνουν | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-03-07 00:28 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |