|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο sir καλά τα λέει. Αλλά……
Εγώ κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη και προσπαθώ πριν κάνω πόστ να γραφώ το κείμενο που θέλω στο κειμενογράφο της Microsoft που έχει ορθογραφώ. Φυσικά και θα κάνω και μερικά λαθάκια γιατί ο μεταφραστείς δεν μπορεί να τα διόρθωση όλα και μερικά τα μπερδεύει με άλλες λέξεις. Και καμιά φορά μου ξεφεύγουν μερικες λεξεις. Από εκεί και πέρα είδα πολλούς που ξερόυν ορθογραφία και έχουν καλές γραμματικές γνώσεις να ειρωνεύονται όταν εντοπίζουν κάποια λέξη που λόγω του μεταφραστή μεταλλάχτηκε σε κάτι άλλο. (θα μπορούσε να ζητήσει διευκρίνιση αντί να ειρωνευτουν) Σε ποιος απευθύνετε κύριος αυτό γιατί είδα μερικούς mod να ειρωνεύονται σε βαθμό απαράδεκτο έναν ανορθογραφώ που προσπαθεί να βρίσκει τρόπο να γραφεί όσο ποιο σωστά μπορεί. (μπορώ αν ζητηθεί να το υποδείξω στην διεύθυνση του Gab) Αν κάποιος δεν είναι ανορθόγραφος δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβάει κάποιος που είναι για να γράψει κάτι όσο μπορεί ποιο σωστά και να είναι ποιο ευανάγνωστο. Και λίγο τα στραβά ματιά αν κάνουν κάποιοι δε θα χαθεί και το συμπάν . Εγώ πάλι βλέπω πολλά άσκοπα πόστ, χωρίς κάτι να έχουν να πουν και γραφούν και γραφούν μονό για να μεγαλώνει ο μετρητής μηνυμάτων θεωρό σαν αναγνωστείς ότι είναι χειρότερο από όλα μια και διαβάζεις σειρές άσχετες και άνευ ουσίας με το θέμα. Συγνώμη κιόλας αλλά προτιμώ να είμαι ανορθόγραφος και να προσπαθώ με της χίλιες δυο δυσκολίες να πω κάτι . παρά να είμαι φιλόλογος και να χρησιμοποιώ άπταιστα τον γραπτό λόγω μονό και μονό για να ειρωνεύομαι. Το ότι έχει κάποιος γραμματικές γνώσεις δε συμαινει και τίποτα στο φινάλε αν δεν έχει τρόπους και σωστή πεδία. Αν θέλετε να προφυλάξετε στο να μην γίνονται άσκοπα πόστ σβηστέ τους μετρητές μηνυμάτων γιατί πολλοί προσπαθούν να κάνουν high score. Γράφοντας ότι νάνε η απαντάνε έτσι ώστε να κάνουν πολλά πόστ. Το να γίνονται τέτοιες υποδείξεις σε ανορθόγραφους και αυτούς που έχουν μάθει με greeklish είναι σωστό αλλά το να αφήνετε χωρίς υποδείξεις και παρατηρήσει αυτούς που ειρωνεύονται είναι σαν να λέτε στους ανορθόγραφους κανείς δε θα εκτιμήσει ότι κόπο και να κάνετε να γράφετε σωστά. (ένας ανορθόγραφος πάντα θα κάνει λάθη όπως και να έχει) το θέμα είναι τι κουράγιο και τι κατανόηση θα βρει ώστε να του δώσει δύναμη ώστε να προσπαθήσει να γραφεί ποιο σωστά. Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μα γιατι καταληγεις στα ακρα? Ποιος ειπε να σταματησεις να γραφεις?
Στη τελικη αυτο το thread δεν αφορα αυτους που προσπαθούν. Και για να το πω κιαλλιως αν καππηωσ μπωρυ να γραφφυ μωνω αιτσοι τωται σειγουρα οιπαρρχυ πρωβλλοιμμα.. Ολα τα αλλα παλευονται. (και η προσπαθεια επισης εκτιμαται.) ΥΓ Το θεμα μας ειναι η ορθογραφια Μην το συνδεουμε με διαφορα αλλα θεματα που μπορει να εχουμε. Εαν υπαρχουν οντως τετοια τοτε ανοιξτε σχετικο thread. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια, κ εγω ειμαι λιγο ανορθόγραφος, αλλα την παλεύω με το λεξικό του firefox, κ μένα με χαλάει κ σε μενα, που μερικές φορες μου ξεφεύγουν χωρις να θελω κάποια λαθη, αλλα και ενας σοβαρός λόγος που δεν αναφέρθηκε ειναι η αναζήτηση...
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο πολύ όλοι είμαστε!
.... να προσθέσω και την παράμετρο ΦΩΝΑΖΩ ?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μετά από αυτό μην μου ξαναπεί κάποιος ότι δεν μπορεί να γράψει Ελληνικά.
Ένα copy-paste και καθαρίσαμε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά απλώς προσπαθήστε να γράψετε Greeklish....χα,χα,χα. Πατήστε εδώ : http://www.grapse.gr/ |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ ανορθόγραφος μια από τα ίδια αλλα θέλω να ρωτήσω κάτι εδώ στο φόρουμ γραφουν μονο μαθητές του 10 αυτός που το έγραψε αυτό σκέφτηκε μήπως κάποιοι από μας μήπως το πάρουν σα υποτίμηση μπηχτή για την ορθογραφία είναι κάποιοι που μπορεί να μην πήγαν καν σχολειό για να μάθουν γιατί δεν τόυς άφησαν κάποιες καταστάσεις αλλα να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία πάνω στο θέμα από ανθρώπους που πήγαν σχολειό και τα έμαθαν καλά και κάτι ακόμα
είμαστε όλοι άνθρωποι δε μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιοι.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως αν κάνεις copy - paste αγγλικούς χαρακτήρες στο πεδίο ...τους παίρνει ... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |
Λάμπες και θέσεις που μπαίνουν | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-03-07 00:28 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |