|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλως ηρθες καταρχην. Οταν λες αρρωστησε τι εννοεις? Τι συμπτώματα εχει? Καλο θα ειναι να μην κραταμε τα ψαρια σε γυαλες ακομα και τους μονομαχους που ειναι αρκετα ανθεκτικα ψαρια σε λιγα λιτρα, οποτε καλο θα ηταν, αναγκαιο βασικα θα ελεγα, να μεταφερθει αμεσα σε ενα τουλαχιστον 20-30 Lt ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρρώστησε μάλλον από πρήξιμο φαγητού. Δεν ξέρω πως και γιατί καθώς ακολουθούσα κατά γράμμα τις εντολές που μου έδωσαν στο πετ σοπ που το αγόρασα. 1 μικρό bloodworm κάθε μέρα. Το ψάρι άρχισε να ανεβαίνει στην επιφάνεια και να πλαγιοκοπεί. Αμέσως μόλις αντιλήφθηκα, ρώτησα στο πετ σοπ και μου είπε να του μειώσω το φαγητό του. Διάβασα και ένα "tip" να του ρίξω λίγο αλάτι μέσα στη γυάλα, το έκανα και σήμερα μου φάνηκε αρκετά καλύτερα. Έχει συνέλθει σίγουρα, αλλά ακόμα φαίνεται επηρεασμένο.
Θα πάω για μικρό ενυδρείο περίπου στα 20-30lt σίγουρα. Δεν έχω ξεκολλήσει καθόλου από το φόρουμ σήμερα όλη μέρα (ευτυχώς δεν έχω και πολύ δουλειά στο γραφείο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εννοεις ενα μικρο bloodworm?? Την ταμπλετα ολοκληρη? Μαλλον δεν ειναι "από πρήξιμο φαγητού" αλλα απο την συγκεντρωση αμμωνιας μεστην γυαλα που λογο και των bloodworms θα πηγε στα υψη, επισης γενικα να ξερεις οτι δεν κανει να ταιζουμε τα ψαρια συνεχεια με καταψυγμενη τροφη,και ιδικα bloodworms, 2-3 φορες την εβδομαδα ειναι αρκετα γιαυτο καλητερα πηγαινε να παρεις και flakes να του ριχνεις τις υπολειπες μερες. Οποτε με το αλατι δεν νομιζω να κανεις και πολλα αν ειναι απο αυτο. Αλλαγες νερου στην γυαλα κανεις τακτικα? Εφοσον τελος θα παρεις καινουργιο ενυδρειο διαβασε πολυ καλα αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγές νερού του κάνω τουλάχιστον κάθε 2-3 μέρες. Τα bloodworms είναι αποξηραμένα και δεν είναι ταμπλέτα. Είναι κανονικό αποξηραμένο σκουλίκι και αν είναι πολύ μεγάλο, το κόβω.
Επίσης το άρθρο που μου έχεις κάνει λινκ, το έχω "λιώσει" σήμερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
αμεσα ενα ενυδρειακι για τον παλικαρα σου...μπορεις να κανεις μικρα θαυματα σε 30 λιτρα.... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενας ακόμα αρχάριος (Νέος) | than | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-02-07 22:53 |
Ακόμα ένας με άλγη | SpyNet | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-04 01:44 |