|
|
||||
|
||||
![]()
Η καλή αρχή είναι το καλό διάβασμα.
Καλώς όρισες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή με συστηματικό και προσεκτικό διάβασμα.
Μην σε πιάσει ενθουσιασμός και βιαστείς. Κάνε ένα αρχείο τύπου πίνακα και βάζε μέσα φωτό και συνθήκες περιβάλλοντος-νερού ψαριών που σου αρέσουν αρχικά. Μετά κάνε διασταύρωση ποια έχουν παρόμοιες απαιτήσεις και συμβιούν αρμονικά. Το ΓΗ και ΥΔΩΡ θα σε βοηθήσει πολύ. Δώσε βάση στο ¨κοπαδιαστό¨ τους ή αναλογίες Α με Θ. Καλή αρχή..
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε πρωτα πως στρωνει ενα ενυδρειο και αφου στρωσει με πια λογικη δουλευει και που βασιζεται η σωστη λειτουργια του.....
επειτα τι ενυδρειο θελεις να στησεις και τι θα βαλεις μεσα...λαβε υποψη ολους τους παραγοντες που παιζουν ρολο στη δημιουργια ενος ενυδρειο παρα πολλες πληροφοριες θα βρεις εδω μεσα αλλα γενικα στο νετ καλως ηρθες
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα!!
![]() οι περισσοτερες απαντησεις ειναι στα λινκς που σου δωσανε τα παιδια... για οτι αλλο εδω ειμαστε ολοι.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλό μεσημέρι,
λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων "μπαίνω" στο forum από αργά το μεσημέρι -αν είμαι τυχερός- ως αργά το βράδυ -αν η δουλειά τραβήξει περισσότερο-. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ασχολήθηκαν, γιατί βλέπω, ότι αντιμετωπίζουν το χόμπι σοβαρά και δεν θεωρούν τους νέους ως άσχετους, επομένως δεν ασχολούνται μαζί τους. Έκανα μία πρώτη ανάγνωση στις διευθύνσεις που μου δώσατε, αλλά τι να πω: απίστευτος όγκος, πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες και οπωσδήποτε πολύς χρόνος. Ας είναι όμως, πιστεύω, ότι αξίζει τον κόπο. Από σήμερα βάζω πλάνο σύμφωνα με τις συμβουλές για φυτά, ψάρια, ιδιαιτερότητες κ.λ.π. Δεν βιάζομαι αρκεί να γίνει κάτι σωστό και ας γίνει μετά από αρκετό καιρό. Επίσης δεν... σκέπτομαι οικονομικά, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Όπως και νάχει ευχαριστώ πολύ όλους σας, το ρίχνω στο διάβασμα και σίγουρα σε λίγες μέρες θα ενοχλήσω για νέες απορίες.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλο διαβασμα λοιπον!
|
|