|
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικα φιλε!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικα! ελπιζω να μην τα ματιασαμε εμεις......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα χαλβας...........
|
||||
|
||||
![]()
Κουκουρούκου....δεν τον πρόλαβα τον γουρλομάτη.
Με το που απάντησα χθες στις 10:25 πήγα να τον βγάλω αλλά ήταν ήδη πεθαμένος. Πριν λίγο που ήρθα από δουλειά, εμφάνισε παρόμοια συμπτώματα και ο Larry αλλά τουλάχιστον είναι ζωηρότατος. Απ'ότι φαίνεται είναι velvet και μας κόλησε ο μαυρούλης. Δυστυχώς θα πάρω φάρμακο αύριο το μεσημέρι που θα σχολάσω δεν γίνεται νωρίτερα. Μέχρι ώρας έχω κάνει γενναία αλλαγή νερού 90 % - προσθήκη αλατιού 4% - ολίγην από σκόρδο - και μερική αύξηση της θερμοκρασίας. Κοινώς ότι ματζούνι βρήκα στο ιντερνετ το εφάρμοσα μέχρι αύριο που θα πάρω φάρμακο. ΥΓ Ευχαριστώ για τις ευχές σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα
![]() ![]() Περαστικά στον Larry. |
|
|||
|
|||
![]()
...οντως κριμα...
![]() Ψαξε για cyprinopur της sera. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ευχάριστα νέα, οι ευχές σας φίλοι μου έπιασαν, ε και με την βοήθεια του General Cure της API.
Από την 1 ημέρα της θεραπείας τα σημάδια στο κορμάκι του εξαφανίστηκαν και παρουσιάστηκε θεαματική βελτίωση στην συμπεριφορά του. Σήμερα μπορώ να πω ότι είναι όπως πρώτα, αλλά θα έχω τον νου μου παραπάνω για μερικές μέρες. Σας ευχαριστώ για τις θετικές σκέψεις σας. Larry rulezzzz ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
Ο καθαριστής μου και ο δίσκος | Carebean pirate | Δίσκοι | 11 | 14-06-07 12:35 |
Έχω ένα χρυσόψαρο σε μια λίμνη | nendosstelios | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 13-09-06 22:53 |
γαρίδα καθαριστής;; | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-01-04 13:34 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |