|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η Lucy μας εβαλε χερι και δεν εχει κι αδικο ! ειλικρινα δεν ακουσα ουτε μια φορα ελληνικα τοπωνυμια, αντιθετα ολοι οι ντοπιοι χρησιμοποιουν τις τουρκικες ονομασιες.
Ακομα και στο ιντερνετ βριθουν οι αναφορες σε "Γκιαουρ οντα" και "κοτζα ορμαν". Αραγε δεν υπαρχουν ελληνικα τοπωνυμια για αυτες τις περιοχες; |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν έχετε άδικο , αλλά δυστηχώς κάποια πράγματα έμειναν έτσι!Σαφώς και προτιμώ να το αποκαλούμε Δέλτα του Έβρου ή Δέλτα του Νέστου κτλ κτλ!
|
|||
|
|||
![]()
Oι φωτογραφίες σας υπέροχες!
![]() Μια ερώτηση προς τον strahos, την φωτογραφία του τρίτωνα που είναι μέσα στο νερό πως την έβγαλες? |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλια βλεπω πηρες τον μακρο στην αγκαλια και ξεκινησες τουρνε...
![]() Υπεροχες φιλε... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
τώρα που τον έχω συνηθίσει καταλαβαίνω πόσο μάπα είναι ο 18-55 που ήταν στο κιτ... Ο 100άρης είναι απλά άπαιχτος όταν τον μάθεις. Που να δεις κάτι άλλες που έχω βγάλει με πιο μακρυνά θέματα με ανθρώπους... φοβερές. |
|
||||
|
||||
![]()
ηταν γραφτο μου να τις συναντησω παρα πολλες φορες....μεναμε στην ακρη της πολης διπλα στα χωραφια και παιζαμε φυσικα αναμεσα στα χορτα...δε θυμαμαι καν ποσες φορες ειδαμε εχιδνες....τοσο εκει οσο και στο αλσος που λεω...οπου καθε πρωτομαγια (καλη ωρα ερχεται) που το αλσος σφυζει απο ανθρωπους ακουγες σε καθε παρεα να λενε οτι ειδαν μια πιο εκει η παραπερα...προφανως σφουζουν τα μερη μας απο το συγκεκριμενο ειδος..
ειναι το φιδι που εχω συναντησει περισσοτερο απολα...
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δικιο η lucy που μας μαλωνη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι foto είναι σούπερ Αλέξανδρε ΜΠΡΑΒΟ!
Έμαθα πράγματα είδη κλπ... ![]() Και να κάνω μια παρένθεση: αν τα ονομάζατε μόνο με τις Τούρκικες ονομασίες θα πίστευα οτι πέρασε τα σύνορα και όχι οτι μιλάτε για Ελληνικά εδάφη! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 815 | 31-07-17 21:19 |