|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και απο την αλλη δεν θα κρατησω και τις εξι... σε 2 χρονια περιπου που θα ξεχωρισουν, θα κρατησω 1 αρσενικο και 3 θυληκα... ελπιζω να μην ειναι ολα αρσενικα...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καταφερα και εβγαλα 2 καπος καλες....
με κοροιδευουν τα σκατοπαιδα.... χαχαχαχα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μα πολύ μικρό το ενυδρείο για φροντόζες.
Και αυτό και το άλλο που θα ετοιμάσεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικα δεν μπορω να κανω και ενα δωματιο ενυδρειο ( εκτος αν χτισω αλλο σπιτι... ![]() ![]() και οπως ειπα δεν θα κρατησω και τα εξι. απλα θα περιμενω μεχρι να ξεχωρισουν αρσενικα-θυληκα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους!!!
τα φροντοζακια μου ειναι πολυ καλα στο ενυδρειο και εχουν αρχισει να σκαβουν και να διαμορφωνουν το τοπιο... επιδι εχω διαβασει οτι ειναι θυρευτες και τους αρεσει η ζωντανη τροφη χθες τους εριξα σε κομματακια σκουλικι που εχει περισσεψει απο το ψαρεμα. το πρωτο κομματι το πλησιασαν διστακτικα αλλα μετα..... δε αφησαν τιποτα.... τρελαθηκαν απο την χαρα τους... διαβασα οτι δεν πρεπει να τους ριχνω συχνα τροφες οπως γαριδες, ψαρι, σκουλικι.... 2 φορες την εβδομαδα καλα ειναι?? συντομα θα κανω ολοκρηρομενη παρουσιαση και θα εχει και πολλες φωτο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μετα απο αρκετο καιρο και μιας και σημερα εκατσα σπιτι, αφου κατεβασα τα βουνα που ειχαν φτιαξει
τα μπολντοζακια μου ( frontosa ) ![]() ![]() εβγαλα μερικες φωτο για να τις χαρω μαζι σας.... τα ψαρια ειναι πανεμορφα και πανεξυπνα αλλα δεν μπορει να μεινει τιποτα φυτεμενο και αν τους πας κοντρα στο σετ απ μπορει και να βγαλουν την αμμο στο σαλονι... ![]() ![]() ![]() οτι σχολια δεκτα.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινουργιο κουκλι μου | akis.orestiada | Δίσκοι | 13 | 14-05-07 16:31 |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
Καινουργιο Ενυδρειο?? | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 13-01-07 18:31 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |