|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ομορφα φυτεμενα ενυδρεια βλεπουμε τελευταια στις παρουσιασεις !
![]() Μπραβο καλε μου φιλε, τα καταφερες ! εφτιαξες εναν πανεμορφο πρασινο υποβρυχιο κηπο. ![]() Ιδιαιτερα μου αρεσε η επιλογη της Anubia barteri με τα μεγαλοσωμα φυλλα στις πισω γωνιες! Τα white cloud αντεχουν μεχρι 27 αλλα νοιωθουν καλυτερα μεταξυ 18-22 C. |
|
||||
|
||||
![]()
thanks my friend ...
το βασικό για μένα είναι ότι είναι όλα φυτά πολύ χαμηλών απαιτήσεων ... μπορεί να μου πείρε περισσότερο χρόνο να το φτιάξω .. αλλά τελικά το χαίρομαι ... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.Με μερακι.Αντε μετα στο μεγαλο με Δισκους.Εμενα ετσι μου φαινεται!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να κανω μια επισυμανση, βλεπω οτι εχει κριμπενσις εκει μεσα. Εγω παλαιοτερα ειχα κανει το ιδιο και θυμαμαι που τα νεον ηταν καλο γευμα για τα κριμπενσις. Τα κανανε μια χαψια εν ρηπη οφθαλμου. Λεω μηπως το ξανασκεφτεις; Παντως το ενυδρειο αισθητικα ονειρο αερινης νυκτως.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αρεσει!!!
πραγματι αυτη η πρασιναδα... |
|
||||
|
||||
![]()
"Απλο" αλλα πολύ ομορφο! Η πρασιναδα παραγματι εντυπωσιαζει....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Full Planted | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 09-08-08 01:23 |
Παρουσίαση 84L Full planted | poseidonbc | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 05-05-08 23:43 |
Προβληματα αλγης σε full planted. | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-01-08 16:45 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |