|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζεσαι διάβασμα!!! Οπλίσου με υπομονή , άρχισε να διαβάζεις και εδώ είμαστε και εμείς!
|
||||
|
||||
![]()
Δες αυτό :http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31021 και θα καταλάβεις τι δυνατότητες έχεις,αρκει να υπάρχει όρεξη και υπομονή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπανε και οι παραπανω χρειαζεσε διαβασμα, υπομονη....(να μην στα ξαναλεω ολα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε όλα αυτά που είπαν όλοι εδω, μόνο plz κάνε κάτι γρήγορα με το κακόμοιρο το βατραχάκι, είναι αμφίβιο και όχι ψάρι, πρέπει να βγαίνει και έξω από το νερό
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιός καλός πετσοπάς έκανε πάλι το θαύμα του;
![]() Φίλε άκουσε τις συμβουλές,διάβασε και μπορείς να κάνεις πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και προπαντός βιώσιμο για τους κατοίκους του. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον τρομαξατε με το μαλακο !!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
το δικο μου ενυδρειο | KARGIO | Χρυσόψαρα | 4 | 20-10-08 13:13 |
Το δικο μου 108αρι | KARGIO | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 19-03-08 19:08 |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |