|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Που λέω για την "νέα" συγκάτοικο?
Σύμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ και ...ελπίζοντας να έχω κάνει σωστή επιλογή κατα την αγορά... και το γεγονός ότι με το που την έβαλα μέσα, άρχισε το ...κυνηγητό Ο πεινάλας είναι σίγουρα αγοράκι καθώς παλαιότερα είχε ταίρι που είχε φουσκώσει και είχα δει και αυγά. (δεν έμεινε τίποτα, βέβαια, τα έφαγαν όλα σε ένα βράδυ...) |
|
||||
|
||||
![]()
Τρυφερές στιγμές...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο το ωραίο και ευρύχωρο ενυδρείο σου, και λίγο οι πανέμορφες φωτογραφίες σου, με έκανες να αλλάξω γνώμη για τα χρυσόψαρα...
![]() Να τα χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα απολλα θελω να σου πω συγχαριτηρια που προσεχεις τοσο πολυ τα χρυσοψαρα σου.Θελω να σε ρωτησω ποσο χρονων ειναι τα ψαρακια σου,γιατι εχω 3 χρυσοψαρα σε ενυδρειο και δεν ξερω σε τι ηλικια γεναν.Τα συγκεκριμενα ειναι περιπου 1-2 χρονων.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια φωτογραφια!
αλλα περα απο αυτο, μου φαινετε ή ειναι κολλημενα στο τζαμι και φαινετε αυτο που βλεπουμε..... ------- Φιλε Gojoy, επειδη και εγω εχω ενυδρειο με χρυσοψαρα δεν μου νομιζω οτι παιζει πολυ ρολο η ηλικια, παντος τουλαχιστον πανω κατω 1-2 χρονια ζωης δηλαδη οχι μονο στο ενυδρειο αλλα και απο την στηγμη που γεννηθηκε. Τα δικα μου εχουν δημιουργησει κατι σαν ζευγαρακια και κυνηγιουνται-παιζουν.Παιζει και να ειναι αρσενικα ολα και να μην γινετε τιποτα τοσο καιρο. Παρολα αυτα υπαρχουν σχετικα αρθα για την αναπαραγωγη: Υπόμνημα: ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ(Ranchu)1ο Μέρος Υπόμνημα: ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ(Ranchu)2o Μέρος Ελπιζω να σε κατατωπησα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το Echinodorus μας άφησε χρόνους, πήρα μερικές ρίζες Vallisneria ακόμα και τώρα η εικόνα είναι αυτή...
![]() Gojoy, τον μεγάλο το έχουμε κάτι περισσότερο απο 3 χρόνια, και ήταν μικρό όταν τον έφερε ο παππούς δώρο στην μικρή... Πόσο μικρό τωρα θα σας γελάσω. Ηλία είναι σχετικά κοντά στο τζάμι, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι με ρωτάς. Αν εννοείς οτι φαίνονται κοντά το ένα με το άλλο λόγω του οτι είναι κοντά στο τζάμι, οχι, δεν είναι αυτός ο λόγος. Αν όχι, Please specify... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι εννοω οτι κολανε που κολανε στο τζαμι μηπως ετσι που σπρωχνανε στρηψανε λιγο και φανηκε ετσι...
αν δεν ηταν στο τζαμι γραψε λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο και το νεο "look"..
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |