|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε θα σου προτεινα ταμπλετες..Στο ειχα πει και τοτε..Αφηνουν ενα γκρι υποστομα(αναλογα και τι ταμπλετες θα παρεις)Η γνωμη μου ειναι πως για τα φυτα που εχεις τωρα μεσα το ενυδρειο το seachem ειναι οτι καλυτερο..Σε καλυπτει μια χαρα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με αυτά που διάβασα για το flourish ναι μια χαρά είναι, και λόγω οτι έχω λίγα φυτά θα βάζω την μισή δόση απο την προτεινόμενη και αυτό μια στο τόσο....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eίδος cryptocoryne πρέπει να είναι.
Ψάξε και στο http://www.tropica.com/default.asp για επιβεβαίωση. Μοιάζει να έχει πολύ λεπτά και μαλακά φύλλα...δεν το βλέπω να γλυτώνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον μεσα εισαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να βγω ψευτης...αλλα αυτο το ωραιο μωβ χρωμα απο κατω και τα μωβ νευρα μου κανουν σε υδροφιλο hemigraphis colorata Η exotica....δες εδω.... http://images.google.gr/images?hl=el...lorata&aq=f&oq=
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το λες ετσι? να το βγαλω? Δεν κανει για ενυδρειο μηπως?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσον αφορα το γκρι που δημιουργειται στο σημειο που φυτευονται, αυτο ειναι φυσιολογικο...βεβαια θελουν καλο "παραχωμα" ωστε να μη βγαλουν τα συστατικα τους στη στηλη του νερου. Υ.γ...καποια στιγμη βαλε seachem flourish tabs και θα με θυμηθεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη σ' ευχαριστώ, θα πάρω, αλλά οχι ακόμα. θα δω αν υπάρξει κάποια διαφορά με το flourish και αν δεν, θα δοκιμάσω τις ταμπλέτες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |