|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλά ε, έφαγα τον κόσμο σήμερα.... πήγα σε 2 πετ σίτι και τελικά βρήκα σε ένα συνοικιακό... και όχι μονο βρήκα, αλλά και ακριβώς ίδιο με αυτό που μου πρότεινες! Κάτι άλλο! την θερμοκρασία σιγά σιγά την ανεβάζω και μέχρι παρασκευή, θα την πάω 30. είδη είναι στους 28 απο χθές που ξεκίνησα το ανέβασμα. Το αλάτι να το ρίξω απο τώρα, η να ανεβάσει θερμοκρασία πρώτα? αύριο, θα κάνω και 30% αλλαγή λόγω κλείσιμου βδομάδας. να ξεκινήσω την θεραπεία αύριο η απο παρασκευή? thanks και πάλι παιδιά! ------------------------- πήραμε και ζυγαριά ακριβείας...
saferbeach.comΈνα blog για ασφαλέστερες ακτές και υδάτινο περιβάλλον. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis.k : 19-03-09 στις 17:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εβαλες αλατι ; πως παει ο μονομαχος σου;
|
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα έβαλα αλάτι και μεχρι αύριο θα είναι και η θερμ. στους 30.
γενικά πάντως ο μονομάχος, είναι σαν να μην τρέχει τίποτα ![]() περιμένουμε... δοσολογία έβαλα όπως μου προτείνατε, 3γρ/λίτρο και το διέλυσα σε νερό απο το ενυδρείο. 10 μέρες να τον κρατήσω έτσι, έ?
|
||||
|
||||
![]()
το διάβασα, ευχαριστώ! θα σας ενημερώνω για νεότερα και εξελίξεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα είναι η 4η ημέρα θεραπείας.
μετρήσεις οκ! 0 αμμωνία και τα υπόλοιπα σε κανονικά επίπεδα. Ο μονομάχος, από την 2η ημέρα της θεραπείας έβγαλε περισσότερα στίγματα και μέχρι στιγμής τα απλά πιο πρησμένος. αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι ο 2ος κύκλος της ασθένειας, ε? μπορώ να πω πως έχω αγχωθεί αλλά ο μονομάχος μου, μου δίνει κουράγιο γιατί κολυμπάει μια χαρά απλά ξεκουράζεται περισσότερη ώρα από παλιά. μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να περιμένω? διάβασα στο net, ότι θα ήταν καλό να σκουπίζω και τον πυθμένα από σκουπίδια και για τυχών αυγά του ich.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶σπρα σημάδια σε ξιφοφόρο | mili | Ζωοτόκα | 5 | 24-05-06 15:46 |
Άσπρα στίγματα σε Ροδοστομους | Cristos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 09-12-04 14:01 |
Άσπρα στίγματα σε Black Neon Tetra | Maax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-11-04 01:16 |
Άσπρα σωματίδια στο νερό. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-08-04 17:10 |