|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου είναι 100lt και έχω μέσα 8 Guppys-4 Ξυφοφόρους και 1 Γλύφτη. Ο ένας μου Ξυφοφόρος είναι άρρωστος έχει βγάλει κάτι σημάδια άσπρα που μοιάζουν με πάχνη μήπως είναι fugus και αν είναι τι να κάνω?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή πρέπει να βγω και δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω λεπτομερώς διάβασε λίγο αυτήν την συζήτηση http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=11872 και κάνε αναζήτηση στο φόρουμ για "ick"
περίμενε και λίγο θα έρθουν απαντήσεις από έμπειρους |
|
||||
|
||||
![]()
αφου διαβασεις ολο το παραπανω λινκ που σου εστειλε ο συναδελφος,θα βαλεις αλατι ενυδρειακο για γλυκο νερο(απο πετ σοπ)η αν δεν βρεις θα ψαξεις να βρεις χοντρο τυροκομικο αλατι.....οι αναλογιες υπαρχουν στο λινκ του συναδελφου....καλη επιτυχια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είναι ich γιατι δεν είναι τόσο μικρά τα σημάδια.Είναι σαν να έχει πιάσει πυκνό χιόνι κατα τόπους!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Άμα μοιάζει να είναι σαν μπαμπάκι τότε είναι Fungus.
To Ick μοιάζει σαν "πασπαλισμένη ζάχαρη". Πήγαινε σε ένα pet-shop και ζήτα φάρμακο για Fungus. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά άσπρα στίγματα σε Blue (Regal) Tang | Stathis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-04-04 04:15 |
Kόκκινα σημάδια στο σώμα | basilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-01-04 02:15 |