|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τι έχουμε πάθει!
Η άποψη του netblues είναι σύμφωνη με αρκετών χομπιστών, γιατί δεν αιτιολογείς την δική σου?
|
||||
|
||||
![]()
άσχετα απο μερικούς που κάνουν τον έξυπνο κ ειναι εκτός θέματος με τον netblues συμφωνώ με το νερό διαφωνώ με την υγεία των ψαριών,δεν μπορώ να το πω ποιο απλά,και για της αιτιολογίες που λες γράφω ποιο πάνω φίλε μου.
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα ξανά όλο το θέμα και ομολογώ οτι δεν βρήκα πουθενά να αιτιολογείς γιατί δεν κάνει η άμμο θαλάσσης από την Ελλάδα με τους περιορισμούς που ήδη έχουν αναφερθεί!
(καθαρή χωρίς πίσσες αποτσίγαρα κλπ).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μουχλιασμενος αραγωνιτης | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 23-11-08 08:41 |