|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως δεν μου φανηκε για δυσκολη, σε 50 υψος με Τ5 (0,5w/lt) και 40 φυσαλιδες το λεπτο (diy) και πηγαινε φουλ.
Χωρις υποστρωμα, μιση flourish ταμπλετα αναμεσα σε 3-4 ριζουλες εβαλα και γεμισε το ενυδρειο blyxa τουμπανο και υγειη. (Νιτρικα, φωσφορικα οτι ειχε απο τις τροφες και μονο καλιο και ελαχιστο σιδηρο εριχνα) Η cuba τι παραπανω θα ηθελε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενουμε.
Την Lilaeopsis brasiliensis την εχει "δουλεψει" κανεις? εντυπωσεις? ΥΓ το ωραιο ειναι οτι καθομαι και συζηταω για γρασιδια ενω τα παρατησα τα φουλ φυτεμενα ![]() ΞΗΛΩΜΑΑΑΑαααα Οχι αλλο κλαδεμααααααααα
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Γενικα ειναι 100λτ το ενυδριο μου με υποστρωμα, 2χ36 Τ5 στα στα 30 εκατοστα υψος με καλους ανακλαστηρες,ως ωρας diy co2 αλλα απο δευτερα μπουκαλα κανονικη. Μαλλον δεν το ειπα καλα.Κυριως να ειναι γρηγορης αναπτυξης περισσοτερο οχι τοσο αν ειναι ευκολο η δυσκολο. Και εγω για cuba ελεγα.για πειτε λίγο γιαυτο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Νομίζω απο προϋποθέσεις είσαι οκ, αν πάρεις και την μπουκάλα που λες.. ------------------------- Παράθεση:
![]() Χρειάζεται αναπτέρωση ενδιαφέροντος..., κατι που δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις σε όλα με τόση ευκολία (βλ. πχ. σύντροφο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη N4505 : 28-02-09 στις 11:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (το tenellus το αφησα ομως μεσα, αφου παμε για ν. αμερικη, λιτο απο φυτα και με περισσοτερα ξυλα) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() lucky13, όποιο γρασίδι και να βάλεις, δώσε προσοχή στις κλίσεις ή τυχόν λόφους που θα ήθελες να κάνεις, τώρα που μπορείς ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γρασιδι με java moss | dinos99 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 25-02-08 11:28 |
Γρασιδι | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-06-07 08:01 |
Clown και Γρασιδι | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-03-07 19:18 |