γρασιδι..
Υπαρχει καποιο ευκολο σχετικα γρασιδι να μου προτεινετε γιατι δεν μπορω να βρω ακρη..
|
|
H riccia γινετε γκαζον κατω?
|
H απλη moss δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις......
|
Παράθεση:
|
|
Σπύρο αναφέρθηκε σε ευκολο,αν μας δώσει στοιχεία για το ενυδρείο υψος και φωτισμό θα βοηθούσε πιστεύω περισσότερο.
|
Παράθεση:
Τωρα με τι σχετικα? οπως λες θελει κι αλλες πληροφοριες.:cool: |
Σχετικο το σχετικά ε Σπύρο.:p
|
Με καλο φως και diy CO2 πιστευεις δεν θα παει η cuba?
H blyxa ειναι πολυ πιο ευκολη? (μου πηγαινε ετσι σφαιρα) |
Αλλο το ένα και άλλο το άλλο .Η Blyxa σεμένα πάει οχι σφαίρα ,πάει με ταχύτητα φωτός (με την αλλάγη του ενυδρείου πρέπει μαζι με της έκθεσης να μοίρασα κοντα στους δύο κουβάδες απο αυτήν) Σε πολλούς άλλους που έδωσα με καλό φωτισμο (0,8 W)και μπουκάλα CO2 den τραβάει με τίποτε .Η Cuba Θέλει καλό φως πολύ CO2 και σωστη λίπανση και υπόστρωμα και δεν μπορώ να πω οτι είναι εύκολο γρασίδι (και εγω την έβαλα με επιφυλαξη στο ενυδρείο λογω βάθους αλλά ευτυχώς κάθε βδομάδα σχεδον διπλασιάζεται οπότε σε κάνα δίμηνο ελπίζω να καλύψω το βυθό μου όλο).Γενικά πολλές φορες φυτά που τραβανε στο δικό μας ενυδρείο σε άλλο με παρομοιες συνθήκες δεν προοδεύουν εξαιτίας κάποιων λεπτομερειών που πολλές φορες δεν μπορώ να εξηγήσω.
|
Εμενα παντως δεν μου φανηκε για δυσκολη, σε 50 υψος με Τ5 (0,5w/lt) και 40 φυσαλιδες το λεπτο (diy) και πηγαινε φουλ.
Χωρις υποστρωμα, μιση flourish ταμπλετα αναμεσα σε 3-4 ριζουλες εβαλα και γεμισε το ενυδρειο blyxa τουμπανο και υγειη. (Νιτρικα, φωσφορικα οτι ειχε απο τις τροφες και μονο καλιο και ελαχιστο σιδηρο εριχνα) Η cuba τι παραπανω θα ηθελε? |
Παράθεση:
|
Αναμενουμε.
Την Lilaeopsis brasiliensis την εχει "δουλεψει" κανεις? εντυπωσεις? ΥΓ το ωραιο ειναι οτι καθομαι και συζηταω για γρασιδια ενω τα παρατησα τα φουλ φυτεμενα :) ΞΗΛΩΜΑΑΑΑαααα Οχι αλλο κλαδεμααααααααα |
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Γενικα ειναι 100λτ το ενυδριο μου με υποστρωμα, 2χ36 Τ5 στα στα 30 εκατοστα υψος με καλους ανακλαστηρες,ως ωρας diy co2 αλλα απο δευτερα μπουκαλα κανονικη. Μαλλον δεν το ειπα καλα.Κυριως να ειναι γρηγορης αναπτυξης περισσοτερο οχι τοσο αν ειναι ευκολο η δυσκολο. Και εγω για cuba ελεγα.για πειτε λίγο γιαυτο
|
Παράθεση:
Νομίζω απο προϋποθέσεις είσαι οκ, αν πάρεις και την μπουκάλα που λες.. ------------------------- Παράθεση:
Χρειάζεται αναπτέρωση ενδιαφέροντος..., κατι που δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις σε όλα με τόση ευκολία (βλ. πχ. σύντροφο :D) |
Παράθεση:
(το tenellus το αφησα ομως μεσα, αφου παμε για ν. αμερικη, λιτο απο φυτα και με περισσοτερα ξυλα) :D |
Παράθεση:
lucky13, όποιο γρασίδι και να βάλεις, δώσε προσοχή στις κλίσεις ή τυχόν λόφους που θα ήθελες να κάνεις, τώρα που μπορείς ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board