|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω στο μυαλό μου από παλιά, ακόμα πιο απλό σύστημα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στην πράξη. Θα το τσεκάρω μόλις μπορέσω και θα σας το ανεβάσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Strahos εχουμε καποιο νεο με το συστημα σου??? Αυριο ξεκιναω με το στησιμο και θελω να καταληξω καπου, θα ηθελα πολυ να το δω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς έχει πέσει πολύ τρέξιμο τελευταία και δεν το δοκίμασα ακόμα. θα κάνω ένα πείραμα το συντομότερο δυνατό και θα ενημερώσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτη ειναι η υπερχειλιση που εχω κανει και φαινεται εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11792
την χρησιμοποιω αρκετο καιρο σε ολα μου τα ενυδρεια χωρις να εχω αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα......αν αρχισει να λειτουργει μετα δεν εχει προβλημα αρκει η σταθμη του ενυδρειου να μην κατεβει κατω απο τη σταθμη της υπερχειλισης και αδειασει το σωληνακι.......προς το ενυδρειο.....
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα το αφισω μαλλον για το τελος και θα ασχοληθω με τα υπολοιπα (και πιο ακινδυνα), προς το παρον εχω κατι καλο κατα νου που εκμεταλευεται ολα οσα εχω δει περι υπερχειλησης, φυσικα καθως ειναι ενα απο τα πιο κρισιμα σημεια θα πεσει σοβαρη μελετη για την κατασκευη του!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
μια απλη ερωτηση για τα Neolamprologus brevis | deMetrIs | Tanganyika | 2 | 11-08-06 18:48 |
απλη (σχεδον ηλιθια) ερωτηση για θερμομετρο | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-02-06 19:07 |