|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
To controler τον εχω συνδεσει και τον εχω ρυθμίσει σε Ph 7 να κλεινει εχω λοιπον μονιμα γυρω στο 7 αλλα αργεί να κλεισει και μολις κλεισει κανει πιο γρηγορα αντιστοιχα να ανοιξει(προφανος καταναλωνεται το co2) το KH μου ειναι 7 και το νερο βρυση 7.5 ενω εχω μια ελαφρα ανατάραξη απο το φιλτρο (ισα που κουνιεται το νερο), μπορω να πω παντος οτι η βαλβιδα περισσοτερο δουλευει παρα ειναι κλειστη , μηπως να ανεβαζα λίγο το ph ![]() Το τεστ της SERA Co2 που εχω δειχνει οτι περισσια Co2 αλλα συμφωνα με το πινακακι co2-Ph to co2 ειναι τελειο ετσι!!!(καπου διαβασα και παραπονα απο τον χοντρο για το ιδιο τεστ) ΥΓ ο controler ειναι καλιμπραρισμενος και τσεκαρισμενος και τσεκαρα και το ph του νερου με τεστ!!! ΥΓ2 εχω βαλει 2 φυσαλιδες ανα δευτερολεπτο ------------------------- ααα και την διαχυση την κανω με ενα ξυλαρακι που χρησιμοποιουσα και στο DIy χωρις κανενα απολυτος προβλημα
![]() ![]() ........... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis1976 : 20-02-09 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βούισμα ηλεκτρομαγνητικής | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-07-06 16:57 |
Eπιλογή λάμπας Τ5 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 18-11-05 00:03 |