|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα δεν καταλαβες πες μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ή controller για την ρύθμιση του ΡΗ
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεθαβω το θεμα γιατι μολις σημερα εστησα ολο το συστημα που λεμε πιο πανω με μαγνητικη και ph controler ομως η μαγνητικη οσο ειναι ανοιχτη καιει πολυ ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι προς το παρον την εχω ξεσυνδεσει μεχρι νεοτερας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειχα και εγω το ιδιο προβλημα οταν την χρησιμοποιησα για ελαχιστο διαστημα και ρωτωντας εδω μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο....
περιμενε να ακουσεις και αλλες γνωμες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φυσιολογικότατο
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια την ξαναβαζω μπρός!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
-Τον controler τον συνδεσες?
-Για μενα αν τον εχεις συνδεσει και με δεδομενο οτι δουλευει το"συστημα" (ρυθμιση ph δλδ) δε νομιζω να προλαβαινει να καψει,αφου λειτουργει για μερικα λεπτα και μετα απενεργοποιειτε. Να γινει χλιαρο ισως. -Θα εκαιγε αν δουλευε πολυ ωρα συνεχομενα...μηπως ριχνεις το ph σου και εχεις μεγαλη αποκληση? Ποια ηλεκτρομαγνητικη εχεις?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βούισμα ηλεκτρομαγνητικής | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-07-06 16:57 |
Eπιλογή λάμπας Τ5 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 18-11-05 00:03 |