|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ 2 απορίες για να συνεχίσουμε ...
1)οταν λές σύστημα ψύξης τι εννοείς ??? 2)το sump πως θα το φτιάκείς ... εννοώ πως θα στέλνεις το νερό κάτω ? θα κάνεις υπερχείλιση ? ------------------------- Παράθεση:
έχω 120 λίτρα ... και τα μανητάρια και μόνο αρκούν για να το γεμίσουν ... χώρια τα άλλα κοράλια ... ξέρεις .. στην περίπτωση των ρεεφ ... το πρόβλήμα είναι ότι μόνο ο βράχος δεν μεγαλώνει .. όλατα άλλα ναι .. και μάλιστα πολύ γρήγορα ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 19-02-09 στις 16:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα κυκλωμα με πελτιερ που θα διατηρει την θερμοκρασια αναμεσα σε δυο τιμες που θα μπορω να ορισω, ειναι δοκιμασμενο και αποδιδει ικανοποιητικα, ετσι δεν θα χρειαζομαι εξατμηση του νερου για την μειωση της θερμοκρασιας. Ναι, με υπερχειληση..
Ειναι τα 65 λιτρα συνολικα ανεκτα για ενα reef?? Η δεν μπορει να υπολογιστει ετσι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μηχανικος δικτυων ειμαι αλλα την παλευω με ολα γενικοτερα, θα καθισω το βραδυ να ποσταρω ολα τα σχεδια και να τα διαγραψω απο μια αλλη σελιδα που τα εχω ανεβασει, το μηχανημα λειτουργει πραγματικα καλα, το κοντραρα σε ενα δοχειο 15 λιτρα με μια αντισταση 120 βαττ και παρολο που το στοιχειο ειναι 80 βαττ δητηρουσε την θερμοκρασια ανετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο μια εργασια στο τεε πριν 3 χρονια, χρηματοδοτηθηκε απο το δαιδαλος για διαγονισμο καινοτομιας και μας παιρνανε οτι μας κατεβαιαινε στο μυαλο, αργοτερα εφτιαξα και ενα για το 3400ee που ειχα αλλα αυτο πουληθηκε μαζι με τον υπολογιστη. εχω παραγειλει 2 στοιχεια απο ebay και τα περιμενω την επομενη εβδομαδα για να φτιαξω το συστηματακι για το ενυδριο μου, πιστευω τα δυο στοιχια θα μπορουν να διαχειρηστουν ανετοτατα τα 60-65 λιτρα με φωτισμο ανοιχτο και ας εχει εξω 40 βαθμους, το εξαιρετικο ειναι οτι δεν θα χρειαστω αντισταση γιατι με την αλλαγη πολικοτητας λειτουργουν αντιθετα και θερμαινουν το νερο!! σημερα το βραδυ θα ποσταρω τα σχεδια και μια φωτο που βρηκα με το στοιχειο, την ψυκτρα του και το waterblock για οσους ενδιαφερονται!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube dennerle 30l | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 08-12-08 23:42 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |
Plexi Cube | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 16-12-05 19:37 |