|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νασο, κι εμενα το cuba που μου εδωσες και το φυτεψα emersed τωρα αρχισε να βγαζει νεα φυλλα. Οποτε χρειαζεται χρονο να προσαρμοστει. Απο εδω και περα ομως πιστευω οτι θα φυγει σφαιρα, οποτε μην ανησυχεις. Λιπανση θα ελεγα να μην βαλεις, το υποστρωμα σου ειναι ηδη δυνατο και θα βαρυνει πολυ μετα με αποτελεσμα να καψει το φυτο. Εγω το μονο που κανω ειναι να βαζω λιγο σιδηρο και γενικο λιπασμα μεσα στο ψεκαστηρακι με το οποιο ψεκαζω τα φυλλα του.
![]() Προσεξε μονο θερμοκρασια και υγρασια να ειναι σε ωφελιμα επιπεδα στον αερα μεσα στο ενυδρειο. Φυτεψα και λιγο μεσα στο ενυδρειο , κι αυτο τωρα ξεκιναει να πεταει φυλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ προσπάθεια...!!!
![]() περιμένουμε περισσότερες φωτό και ολοκληρωμένη παρουσίαση!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε, στο δικό σου έχουν κιτρινίσει καθόλου τα φύλλα? Στο δικό μου πάντως κάποια από τα νέα φύλλα είναι κίτρινα (φαίνεται λίγο και στην φωτό). Τί μπορεί να σημαίνει αυτό σε emersed καλλιέργεια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, τα παλια φυλλα κιτρινισαν και τωρα εβγαλε νεα πολυ μικρα φυλλαρακια, δες και μονος σου...
Εβαλα και μια καλλιεργεια Glossostigma. Εμενα δεν μου χρειαζεται αλλα οταν αναπτυχθει,ολο και καποιος φιλος θα χρειαστει να του δωσω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είσαι ωραίος... Να μη χαθούμε, έτσι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί συγκαμένοι και συγκαμένες
![]() Με χαρά σας ανακοινώνω οτι ένα αερόθερμο ήταν αρκετό για να γίνει τούρμπο το hc... Από 22 βαθμούς που ήταν και νόμιζα οτι ήταν οκ, ανέβασα τη θερμοκρασία στους 25 και αμέσως φάνηκε τρελή διαφορά στην ανάπτυξη... Ένα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που μου τόνισε το αυτονόητο περί θερμοκρασίας, πιο πάνω.. Την άλλη βδομάδα που θα υπάρχει αξιόλογη διαφορά, θα ανεβάσω φωτογραφίες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να θυμηθεις οταν ερθει η ωρα να το γεμισεις οτι το κρυο νερο συγκρατει περισσοτερο CO2 , οποτε καλη θερμοκρασια νερου θα ειναι γυρω στο 22-23*C.
Και φυσικα θα το βομβαρδισεις με CO2 (5-6 φυσαλιδες/λεπτο ,μερα-νυχτα). Ετσι κι αλλιως δεν θα εχει ζωντανα μεσα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε μήπως εννοείς το δευτερόλεπτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με την φωτοπερίοδο τί λέτε να κάνω? Να την μειώσω σταδιακά πριν το γεμίσω νερό ή μετά? Τώρα είναι στις 15 ώρες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |
Κατασκευή Λιμνης | Tzo | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 07-06-07 07:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή Denitrator | george_grat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-06-06 21:30 |