|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Π.Σ. τη Vallisneria δεν την εχω φυτεψει την εχω σε ειδικα γλαστρακια και μεσα στο χαλικι μεχρι τη μεση. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα βγάλεις τα γλαστράκια και τις φυτέψεις στο χαλίκι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λες?
Και ετσι δεν εχω σοβαρο προβλημα με την Vallisneria αν εξερεσω τα επανω φυλα που κιτρινίζουν γιατι φευγουν πανω απο το νερο. Δεν μου ειπες να τα κόψω με ψαλίδι τα επανω μπορώ η θα τα χαλασω?? Edit:Εχουν και ενα σφουγγαρι γύρω απο τις ριζες(τωρα το παρατήρησα) να το βγαλω και αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Aπό πάνω θα χαλάσει το υπόλοιπο.
Κόψε χαμηλά το φύλλο που θέλεις...κοντά στην ρίζα. Και φύτεψε τες στο χαλίκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Edit:Εχουν και ενα σφουγγαρι γύρω απο τις ριζες(τωρα το παρατήρησα) να το βγαλω και αυτο?
βγαλτο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ποιο φυλο να κοψω αφου ειναι τα περισσότερα κιτρινισμένα επανω επανω. Αν πει να επιλεξω να κοψω τα κιτρινισμενα δεν θα μείνει τιποτα. Για να καταλαβεις τι παιζετε. Το φυτο ειναι μεχρι εκει που καλύπτετε απο το νερο Οκ. Απο κει και περα αυτα που βγαινουν εξω απο το νερο(οι κορυφές) ειναι κιτρινες Τι να κοψω δηλαδη αφου δεν γινετε να φαω τις κορυφες? Σε λιγο θα βγουνε και εξω απο το ενυδρειο. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα περιμενεις λιγο καιρο να βγαλει νεα φυλλα, κι οταν θαχει βγαλει μερικα, κοψε κοντα στη ριζα ολα τα μεγαλα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Thanks Φιλε μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|