|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο.
Αναμενω εξελιξη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαι μερικές φρέσκιες με τα φυτά να έχουν αναπτυχθεί αρκετα μετά απο σχεδόν ένα μήνα .Η Cuba αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς,το Co2 απο την ημέρα που στήθηκε το ενυδρείο είναι στις 180 φ/λεπτό,απο άλγες δεν αντιπετωπίζω πρόβλημα και ο Θεός βοηθός ελπίζω η επόμενη φωτογράφιση να είναι επαγγελματική.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΨΕΥΤΙΚΕΣ ειναι οι φωτο μην τον πιστευετε.
![]() ![]() ![]() Στρατηγε δεν μας εβαλες και μια ολοκληρη να την κανουμε αφισα. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σταύρο!!! Το ενυδρείο σου θα γίνει κόσμημα!!! (όχι ότι είχε και κανείς μας καμία αμφιβολία δηλαδή...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε παρασινάδα σαν το δικό μου είναι
![]() ![]() ![]() Ωραίο ενυδρείο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Δεν υπάρχει" που λέει και η νεολαία
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |