|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο Ελλην. κατασκευής. (Αγορά Σεπ. 2003)
Διαστ. 1.25χ0,55χ0.71=488 λίτρα (ωφελ.303 λίτρα) Υλικά βυθού. 8cm λεπτόκοκης λιμνύσιας άμμου Πρεσπών. 3-4 ξύλα mopani φίλτρανση. 2 eheim 2026 pro (υλικά φίλτρου,SUBTRAT.MECH,FIX και μπλέ σφουγγάρι). θέρμανση. LAGER 200 W φωτισμός. (Βλέπε στην υπογραφή μου) φυτά. vallisneria americana anubias barteri var nana ceratophyllum demersum cryptocoryne aldiba microsorum pteropus echinodorus amazonicus hydrophilia polysperma ψάρια. 1 δίσκος (πρός το παρόν) 4 corydoras schultzei 5-6 paracheirodon axelrodi 5-6 hyphessobrycon herbertaxelrodi 1 botia macracantha 3 ancistrus παράμετροι. ph 6,5 GH 2 KH 1-2 NO3 12,5 Θερμοκρασία 28C CO2 παροχή απο φιάλι 1 φυσαλίδα ανα sec. θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε τις παρατηρήσεις σας τωρα που δεν έχω ακόμα τους δίσκους στο ενυδρείο (εκτός του ενός), ώστε να κάνω οποιες αλλαγές χρειάζονται. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basillis : 19-01-07 στις 12:50 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.
Η δικη μου παρατηρησουλα αφορα το ΚΗ. Θεωρω οτι το ειναι λιγο ρισκο να το κρατας σε τοσο χαμηλες τιμες, αφου ενα πιθανο λαθος με τη φιαλη παροχης CO2 μπορει να προκαλεσει αποτομα σκαμπανεβασματα στο PH, πραγμα που δε θα αρεσει καθολου στους δικους σου...
|
|||
|
|||
![]()
Πολλή καλή προσπάθεια!
Τα κιουπάκια δεν ταιριάζουν… Ο δίσκος συμπεριφέρεται φυσιολογικά? Γιατί είναι ομαδικά ψάρια και ίσως του κακοφαίνεται που είναι μόνος του. Θα συμφωνήσω με τον Θάνο σχετικά με το Ghκαι το Κh. Πως έχεις τόσο μαλακό νερό? Έχεις R.O.? Καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο!Θα σούλεγα να κλαδεύεις πιο συχνά την hydrophila για να έχει πιο μαζεμένη εμφάνιση και να μην πετάγονται διάφορα και όπως σου έγραψαν τα πήλινα βγάλτα καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
με πρόλαβαν ...
![]() κατά τα άλλα ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια ! Μπράβο … αν και μόνο ένας δίσκος είναι λίγο καταθλιπτικό θέαμα … |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο! μπράβο
τώρα ο δίσκος μόνος του είναι κρίμα, θέλει παρεΐτσα και όντως αντικατέστησε τα πήλινα με πετρούλες και θα είναι σούπερ! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις 2-3 ακόμα δίσκους...Κατα τα άλλα όμορφο ενυδρείο...!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καρ'αρχήν πολύ όμορφο το ενυδρείο. Ο δίσκος ακόμα πιο ωραίος αν και μοναχικός.Μετά την αφαίρεση των αμφορέων που ήδη έκανες τσέκαρε κατι για το κλόουν. Φαντάζομαι είχες σαλιγκάρια και το έβαλες. Όμως τα κλόουν πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία. Επίσης οι 28 βαθμοί είναι το όριο για το ψάρι αυτό. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...cracanthus.htm
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η μεταβολή του ph απο το βάλε βγάλε του co2 είναι ο,5 της μονάδος. Δηλαδή με την παροχή του διοξειδίου, είναι το ph 6,5 χωρίς είναι 7. Φυσικά δεν το βάζω και το βγάζω κάθε τρείς και λίγο, και πάντα μετά απο μια αλλαγή νερού. Τι νας πω? Αυτό κάνω και χωρίς πρόβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτο ενυδρείου (πειτε μου τη γνώμη σας) | petros | Malawi | 23 | 02-05-06 10:41 |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
φωτο απο μερικους απ'τους μονομαχους μου | Mariel | Bettas | 9 | 25-03-05 16:55 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |