|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αν αυξησω το φωτισμο μετα δεν θα εχω προβληματα αλγης.
κ μετα δεν θα θελω κ co2? |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου κι απο μενα. Μπορεις να αυξησεις τον φωτισμο σου αλλα θα το κανεις σταδιακα, οχι αποτομα. Θα χρειαστει επισης να λιπαινεις περισσοτερο και πιο ισορροπημενα. Με την αυξηση στο φως τα φυτα σου θα καταναλωνουν γρηγοροτερα τα θρεπτικα συστατικα και θα φροντιζεις ωστε να εχουν παντοτε ολα τα Μακρο- και Μικρο- στοιχεια που χρειαζονται για μια υγιη αναπτυξη.
Επισης θα χρειαστεις CO2 ειτε μπουκαλα μια κι εξω, η DIY . Υπαρχει και η λυση του Excel για τα λιτρα σου. |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα δεν εχω φυτεμενο ενυδρειο.
3 φυτα εχω κ αυτα χαμηλων περιπου απαιτησεων. χρειαζονται ολα αυτα? |
|
|||
|
|||
![]()
Ευκαιρια να βανεις κι αλλα φυτα
![]() Αν παλι δεν θες να μπεις στην διαδικασια και στα εξοδα κρατα το οπως ειναι και κανε μια επιλογη απο ευκολα φυτα που με λιγο λιπασματακι 1 φορα την εβδομαδα θα ειναι μια χαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσουν πολυ τα φυτεμενα αλλα δεν θελω να μπω σε τετοια διαδικασια.
ευκολα φυτα εχω επιλεξει. εχω κ μια hygrophila corymbosa που προτεινετα στο φορουμ ως ευκολο φυτο,αλλα εχει και αυτη καποια σαπισμενα φυλλα. τι θελει? co2,φωτισμο ή λιπασμα? |
|
|||
|
|||
![]()
Φως και φαι θελει (Νιτρικα & Φοσφωρικα) και λιγο γενικο λιπασμα καθε τοσο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω.
θα δοκιμασω κ βλεποντας κ κανοντας. ------------------------- εχετε να μου προτεινετε καποια ευκολα φυτα που δεν θα χρειαζονται κατι μετα? τα στοιχεια του ενυδρειου μου τα εχω γραψει πιο πανω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 17-02-09 στις 02:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και εγω προβληματα με φυτα !! | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 28-03-05 16:09 |
η διαφορα με r/o. | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 18-10-04 03:01 |
Προβληματα με τα φυτα | Emmanuela | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-01-03 14:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |