|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα αλλα φυτα σου,ηταν ενταξει κ πριν αλλαξεις το φωτισμο?
χρησιμοποιεις co2? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως οπως θα δεις αν ψαξεις στα threads το ενα φερνει το αλλο . Εν ταχυ σου λεω οτι ο παραπανω φωτισμος θα κανει πιο απαιτητικο το φυτεμενο σου ασχετα με τον αν ειναι απαιτητικα τα φυτα. Γιατι με τον παραπανω φωτισμο θα χρειαστουν διοξιδιο και περισσοτερα θρεπτικα , αλλιως θα δουλεψει το φως υπερ της αλγης . Εγω ξεκινησα για να βαλω μερικα φυτακια μεσα και να παει απλα και τωρα ετοιμαζομαι για μπουκαλα , γιαυτο πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε αλλαγη ψαξτο καλα και ασε να σου απαντησουν πρωτα τα παιδια που ξερουν καλα εδω ...και μετα βλεπεις ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανω μικρες αλλαγες νερου για να μειωθει η αμμωνια.
υπαρχει περιπτωση να φταιει η αμμωνια ή τα νιτρωδη για τα προβληματα που εχω με τα φυτα? οποιος μπορει ας με βοηθησει. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε φταιει αυτο....τα φυτα μπορουν να καταναλωσουν τις αζωτουχες ενωσεις σαν τροφη για την ακριβεια...
|
||||
|
||||
![]()
καλο αυτο.μηπως γνωριζεις τι μπορει να φταιει?
|
|
||||
|
||||
![]()
για τα υπολοιπα σου απαντησαν τα παιδια εγω θελω να σε ρωτησω ποιος σου προτεινε αυτο το μπλε μαυρο χαλικι?
εχω την αισθηση οτι πρεπει να το αντικαταστησεις οπως ας πουμε με ενα χαλαζιακο χαλικακι 1-3
|
||||
|
||||
![]()
το χαλικι ειναι χαλαζιακο.τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο πετσοπας.
οσο για τα υπολοιπα δεν μου απαντησε κανενας. ουτε για τα φυτα ουτε για τα apple snails. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και εγω προβληματα με φυτα !! | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 28-03-05 16:09 |
η διαφορα με r/o. | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 18-10-04 03:01 |
Προβληματα με τα φυτα | Emmanuela | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-01-03 14:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |