|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tazkorinthos;332752]
Να ρωτησω κατι, για τα σκαλαρια τι διακοσμητικα να παρω δεν θελω να παρω ζωντανα φυτα φοβαμαι πως δεν θα μπορεσω να τα συντηρησω... μην βαλεις σκαλαρια σε αυτο το ενυδρειο.συντομα θα εχεις προβλημα..βαλε πιο μικρα ψαρια τα σκαλαρια ειναι και μεγαλα και επιθετικα καμια φορα |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε και εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 καθως και τα αλλα υπομνηματα....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον εσεις παιδια οι υπολοιποι τι λετε να μην βαλω σκαλαρια, ειναι τοσο πολυ επιθετικα θα μου προξενησουν προβληματα????
Εγω ενα ενυδρειο με σκαλαρια ειχα ονειρευτει....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατι να μην βαλω σκαλαρια εσεις οι αλλοι τι λετε???? |
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορω παρα να επιμεινω κι εγω ρωτωντας τις σωστες διαστασεις....
περαν του οτι τα καρφουρ βγαζουν τα ιδια ενυδρεια με διαφορετικες εκδοσεις τοποθετησης του φιλτρου και διαφορετικο καπακι..οι διαστασεις ειναι φιξ...και περαν αυτου ενυδρειο με υψος 70 και πλατος 30 δεν εχω δει πουθενα...ουτε σε πετσοπ μηπως μιλας για το υψος της βασης?? εμεις λεμε για το υψος του τζαμιου...επιμενω γιατι ειναι σημαντικο το υψος του ενυδρειου για τα σκαλαρια.... στο 120 του καρφουρ μπορεις να βαλεις μονο ενα ζευγος....να το χρησιμοποιησεις δηλαδη σαν γεννηστρα...
|
|||
|
|||
![]()
Ακουστε με εχω ακριβως διπλα μου το ενυδρειο και οι διαστασεις, ειναι 1.00 μηκος 0.30εκ. πλατος και 0,40 υψος !!!! Ειχατε δικιο τελικα πω πανω στην βιασυνη μου τα μετρησα λαθος.... Τωρα σκαλαρια μπορω να βαλω?????
![]() ------------------------- και αν οχι τι αλλο μπορω να βαλω???? ποσα ψαρακια περιπου?? ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazkorinthos : 15-02-09 στις 23:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οπως σου ειπα εγω σε τετοιο ενυδρειο βαζω πλεον μονο ζευγαρι για γεννα...
εκτος απο σκαλαρια αναλογα τα ψαρια και ο αριθμος...ποια σου αρεσουν?
|
|||
|
|||
![]()
Τελεια τουλαχιστον θα εχω τα σκαλαρια που παντα ηθελα... Τεσπα επισης λεω να βαλω ενα γλυφτη και μετα Paracheirodon herbertaxelrodi cardinal tetra,
εεε τι λετε??? Και δεν ξερω τι αλλο να εβαζα εχετε να μου προτεινετε τπτ καλο??? Για Colisa lalia (Γκουράμι) τι λετε ταιριαζει?? Guppy μπορω να βαλω??? Πιστευω ειναι αρκετα.... σε τι ποσοτητα το καθενα??? ΑΑΑ και να παρω αμμο η χαλικι????? πειτε μ γιατι αυριο θα παρω να παρω με τι να το στρωσω και ποση ποσοτητα πειτε μου..... Χιλια χιλια ευχαριστω.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- αααααααααα οσον αφορα το νερο???? τι παιζει στην κορινθο εχουμε σκατονερα!!!! εχουμε χαλια νερο τι να κανω για το νερο πειτε μ εχω αγχωθει τωρα......... ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazkorinthos : 16-02-09 στις 14:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θελουν 60+ εκ υψος ενυδρειο. ------------------------- Παράθεση:
96 λιτρα μπορει να εννοουνται τα καθαρα λιτρα νερου.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 20-02-09 στις 02:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια δεν μου αρεσει και τοσο η κιτρινιλα για αυτο εξαλου πηρα τον ανθρακα.... πωωω δεν το ηξερα πως τα στρεσαρει... τι μπορω να κανω??
![]() ![]() μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα βαλω τον ανθρακα??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
παρακαλω δωστε τα φωτα σας | N.fidiara | Φωτισμός | 5 | 26-01-08 20:11 |
Δωστε τα φώτα σας παιδια.. | spdm | Malawi | 16 | 24-03-07 21:22 |
Ειδικοι Μου , Δωστε Πληροφοριεσ | malawi | Malawi | 4 | 25-07-06 11:43 |
δωστε μου λυση pls | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-05-05 19:31 |