|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To τέλειωσα,τωρα να περάσει λίγο ο καιρός για να φουντώσουν τα φυτά,αυτο συζητάνε και το SAE με την γαρίδα στην φώτο.Η κούραση ήταν υπερβολική να βγουν ολα τα πράγματα και να μπουν καινούργια τα πάντα απο την αρχή (ειδικά το χαλίκι).
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε θηρίο. Πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να δώ την εξέλιξή του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι ομορφο και θα γινει πανεμορφο,αν και η φοτο το αδικουν παιδια,καμια σχεση να το βλεπεις απο κοντα. παντος αξιζε τον κοπο φιλε Σταυρο. |
|
||||
|
||||
![]()
παω να παρω απο τωρα το κολλυριο γιατι οταν ξαναποσταρεις μαλλον θα τριβω αρκετη ωρα τα ματια μου....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πωωω ρε Σταύρο πολυ ομορφο θα γινει.Οι πετρες μιλάμε κάνουν την διαφορά.Μολις μεγαλωσουν και τα γρασιδια θα ναι όνειρο.¶ξιζε ο κόπος πιστεύω.Αντε και AGA φετος.Να εχουμε και καμια Ελληνικη διάκριση
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπόσχεται πολλά το νέο σου δημιούργημα .Καλή συνέχεια ,Σταύρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρε, Αμάνο της Ελλάδος...και βάλε θα έλεγα!
Είσαι κορυφή!!! (Έλαβα τα χαιρητήσματά σου και σε ευχαριστώ. Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω να σε δω). |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι...μάλλον κι εγώ θα προμηθευτώ ένα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Κολλύρια υπερ ΠΣΦΕ παιδιά.. για οργανωθείτε!
Πολύ ωραίο Σταύρο! Σίγουρα όταν πάρουνε μπρος τα γρασίδια θα δείξει πολύ ωραίο.. Με προβληματίζει λίγο ο τρόπος που ξεπροβάλλει το κόκκινο πίσω από την πέτρα αλλά ίσως είναι νωρίς για να σχολιάσουμε.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάνα δίμηνο που θα πυκνώσουν όλα και άμα γίνει έτσι όπως τα λέγαμε το μεσημέρι...τότε είναι που θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |