|
|
||||
|
||||
![]()
Ολοί οι ανθρώποι δεν έχουμε ίδια γούστα στα ψάρια!!Αν συμπαθεις περισσοτερο τον μονομαχο απο τα red eye tetra κράτα το μονομάχο κατα την γνώμη μου μόνο του και δώσε έμφαση στο να κανεις το ενυδρείο πολύ όμορφο!!Αν πάλι θέλεις κάτι μεγαλύτερο στο ενυδρείο σου απο ενα μονομαχο κράτησε τα red eye tetra σε κοπαδακι 5 ατομων..Επειδή εισαι και αρχαρια σαν και εμενα ίσως ειναι καλη ιδεα να παρεις ενα χρυσοψαρο και να βάλεις στο ενυδρειο καποια φυτά κατάλληλα για χρυσόψαρα!!
|
||||
|
||||
![]()
οι μονομαχοι ειναι ψαρια που θελουν ζεστο νερο....τα χρυσοψαρα κρυου..
και τα 54 λιτρα λιγα....(αν αναλογιστεις το τελικο μεγεθος του χρυσοψαρου)...εχεις πμ....
|
||||
|
||||
![]()
μπα μπα...ο μονομάχος μας δεν φευγει απο μεσα...γιαυτον εγινε οτι εγινε..και απλα λεμε να το ενισχυσουμε λιγο το ενυδρειο....αν δυνατον και με αλλα ψαρια...γιαυτο ζητω τα φωτα σας!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες σε παρακαλώ αν θέλεις αυτό και πιστεύω θα λυθούν οι αποριές σου. Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν έχω πείρα με μονομάχους.
Και καλό θα είναι όποιος θέλει να δίνει συμβουλές να ξέρει τι λέει. Όχι γράφουμε για να γράφουμε! Από επικίνδυνα πράγματα (ισως οριακα να μπορούσες να βάλεις 3 θυληκές με το μονομαχο σου) ως άσχετα με το θέμα (ίσως ειναι καλη ιδεα να παρεις ενα χρυσοψαρο)! Έλεος! Συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Επειτα απο παρατηρηση του moderator Panos δεν ξαναποσταρω κατι εδω γιατι απαγορευεται να πώ την γνώμη μου..έχω μικρη εμπειρια 1 ετους η προθεσή μου ηταν καλη και δεν ειπα κατι ακραιο,επισήμανα πως ειμαι αρχαριος και πως εχει μικρη βαρυτητα η γνώμη μου..παρολα αυτα ΔΕΝ εχω το δικαιωμα της εκφρασης..Ας κανετε την στηλη αυτη ''Ερωτησεις στους ειδήμονες'' δεν ειμαι ειδήμων και θα απεχω...ευχαριστω που με διαβασατε!!
|
||||
|
||||
![]()
φιλε κωστα...παρανοησες...κανεις δεν αμφεβαλε για την καλη σου προθεση...θελω να πιστευω πως εδω μεσα ολοι απανταμε με καλη προθεση...
απλα οταν ποσταρουμε κατι και δη οταν δινουμε συμβουλες-προτροπες ειναι σημαντικο να ειμαστε σιγουροι γιαυτο που λεμε.. στο πμ δε σου εγραψα κατι προσωπικο...ειναι το υπομνημα "προς νεους χρηστες"...που επισημαινει οτι χρειαζεται προσοχη.... δεν ειναι οτι η γνωμη σου εχει μικρη βαρυτητα...η γνωμη ολων ειναι σημαντικη....απλα βασισμενη σε σωστα δεδομενα.... αν το σκεφτεις λιγακι νομιζω πως θα αλλαξεις γνωμη.. φιλικα! υ.γ. την ιδια παρατηρηση ειχα δεχθει κι εγω καποια χρονια πριν.....δεν επαθα τιποτα....εμαθα...
|
||||
|
||||
![]()
Οχι...μη μαλώνετε....μια ερωτηση ηθελα να κάνω....
παιδια....το θεμα μας ειναι ο μονομάχος....χιχιχιχι ![]() ΚΑθε άποψη σεβαστη!!! Α...και κατι άλλο ...πηραμ κερατόφυλλο....αυτό το βάζω μεσα στο χαλικάκι ή το αφήνω να επιπλέει πάνω στο χαλίκι? ![]() Σας ευχαριστω!!! |
|
|||
|
|||
![]()
-Το κερατοφυλλο αστο να επιπλεει ή πιαστο με μια βεντουζα σε καποιο τζαμι.
Για το μονομαχο γνωμη μου, αφου αυτον θελεις αστον μονο του,αλλωστε ουτε μεγαλο ενυδρειο εχεις,ουτε "καλα' φυτεμενο για να επιδιωξεις συγκατοικησεις... ![]() Υ.γ. και κατι ακομη εχε το νου σου στις συνθηκες (ph.kh) που θελει ο μονομαχος,αυτο επειδη βλεπω οτι εισαι θεσ/κη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος μονομάχος? | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 15-02-09 22:44 |
Απορία για Μονομάχο..... | StelMex | Bettas | 17 | 29-12-08 16:02 |
Μονομάχοι Crowntail | Kotsos | Bettas | 2 | 01-10-07 14:06 |
Μονομάχοι | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-08-07 08:03 |
μονομάχοι.... | silver | Bettas | 9 | 26-09-04 17:14 |