|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
-Με τα παραπανω φιλτρα εχεις (το πολυ)12-13λιτρα βιολογικου)....εσυ πως το βλεπεις με ενα σαμπ θα εισαι χειροτερα?
Υπ'οψην και εγω με εξωτερικα ειμαι αλλα πιστευω με ενα σαμπ λυνεις πολλα...
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρουλα ειναι τα φιλτρα σου μη πειραζεις τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ φίλε christos κατά τη γνώμη μου οι δίσκοι για να είναι καλά και να επιβιώσουν θέλουν παλιό ενυδρείο (6 μηνών) , σταθερή (υψηλή 28c) θερμοκρασία και σταθερό ΡΗ, “black water”, αμμώδες βυθό, αρκετά κλαδιά, ψηλό ενυδρείο, χαμηλή ροΐ νερού, ειρηνικούς συγκάτοικους, αρκετά λίτρα, καλή προσαρμογή.
Τώρα σίγουρα θέλεις και κάποια αξιόπιστο φίλτρο με βιολογικό υλικό στο οποίο να μπορείς να βάζεις περιστασιακά κι άνθρακα ή μια UV αλλά αυτά δεν είναι τα πρωτεύοντα. Το να γεμίζεις όμως φίλτρα μικρά και μεγάλα το ενυδρείο δεν νομίζω να καταφέρνεις κάτι.
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ christos, κατά τη γνώμη μου το sump είναι η καλύτερη λύση,
ειχα παλαιότερα εξωτερικά φίλτρα (2028,2217 eheim) στο τελευταιο μου ενυδρειο(περίπου 800l), έβαλα sump ... ασύγκριτο.! βρήκα την υγεία μου και οι δίσκοι μου το ίδιο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο είναι το καλύτερο φωτιστικό για έναν Κινέζο;! | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-08 09:28 |
Καλύτερο TEST? | gwgw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 07-12-06 09:59 |
Ποιό σύστημα είναι κατάλληλο για τον φωτισμό. | KIRKMAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-05-06 00:42 |
Υλικά Φιλτραρίσματος | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-05-04 02:32 |
Water tests πιο είναι καλύτερο ?? | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 27-04-04 13:23 |