|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη θελω να παραγγειλω απο το aquaristik
θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι οι καλυτερη μαρκα απο αυτες που εχει.. δυστυχως δεν εχει api, για να διαλεξω αυτην.. http://www.aquaristic.net/shop/shop....c5297.87514642
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτά που έχει το aquaristic θεωρώ ως πιο αξιόπιστα τα TETRA.
Να πας στον Αμαζόνιο να πάρεις ΑΡΙ ή να σου στείλει ο PascM από την Αθήνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Η ΑΡΙ εν βγάζει τεστ για ΡΟ4 και Fe. Γι αυτά τα 2 πάρε της tetra.
|
|
||||
|
||||
![]()
λεωνιδα μου ,η api τεστ για po3/po4, ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΓΑΖΕΙ
εγω τετοιο χρησιμοποιω..το κουτι απ'εξω ειναι μπλε,και εχει μεσα υγρα για 150 τεστ συνολικα....πως σου ξεφυγε....????? ΥΓ.να σημειωσω οτι τεστ τετοια ,εκτος απο τον αμαζωνιο,υπαρχουν και στον αζορες.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ε...μου ξέφυγε. Πριν καιρό που έψαχνα τεστ για να αλλάξω αυτά της sera σε 2 μαγαζιά της Αθήνας που ρώτησα μου είπαν ότι η ΑΡΙ δεν βγάζει αυτά τα δύο...και έτσι πήρα της ΤΕΤΡΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μ' έπιασε μια ανασφάλεια ... παρήγγειλα της JBL.
Να τα θεωρήσω πεταμένα λεφτά? |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, ευχαριστω πολυ και τους τρεις....!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τους 3..!!!!!!!
απιθανο πλασμα,με το χαμογελο του χιτσκοκ......χεχεχεχε.... |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
σε προλαβα ομως....χε χε χε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Water tests πιο είναι καλύτερο ?? | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 27-04-04 13:23 |