|
||||
|
||||
Καλύτερο TEST?
Επειδη θελω να παραγγειλω απο το aquaristik
θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι οι καλυτερη μαρκα απο αυτες που εχει.. δυστυχως δεν εχει api, για να διαλεξω αυτην.. http://www.aquaristic.net/shop/shop....c5297.87514642
|
||||
|
||||
Από αυτά που έχει το aquaristic θεωρώ ως πιο αξιόπιστα τα TETRA.
Να πας στον Αμαζόνιο να πάρεις ΑΡΙ ή να σου στείλει ο PascM από την Αθήνα. |
|
||||
|
||||
Η ΑΡΙ εν βγάζει τεστ για ΡΟ4 και Fe. Γι αυτά τα 2 πάρε της tetra.
|
|
||||
|
||||
λεωνιδα μου ,η api τεστ για po3/po4, ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΓΑΖΕΙ
εγω τετοιο χρησιμοποιω..το κουτι απ'εξω ειναι μπλε,και εχει μεσα υγρα για 150 τεστ συνολικα....πως σου ξεφυγε....????? ΥΓ.να σημειωσω οτι τεστ τετοια ,εκτος απο τον αμαζωνιο,υπαρχουν και στον αζορες.... |
|
||||
|
||||
οκ, ευχαριστω πολυ και τους τρεις....!!!
|
||||
|
||||
και τους 3..!!!!!!!
απιθανο πλασμα,με το χαμογελο του χιτσκοκ......χεχεχεχε.... |
|
||||
|
||||
χαχαχαχα
σε προλαβα ομως....χε χε χε
|
||||
|
||||
Ε...μου ξέφυγε. Πριν καιρό που έψαχνα τεστ για να αλλάξω αυτά της sera σε 2 μαγαζιά της Αθήνας που ρώτησα μου είπαν ότι η ΑΡΙ δεν βγάζει αυτά τα δύο...και έτσι πήρα της ΤΕΤΡΑ.
|
|
||||
|
||||
Τώρα μ' έπιασε μια ανασφάλεια ... παρήγγειλα της JBL.
Να τα θεωρήσω πεταμένα λεφτά? |
|
||||
|
||||
οχι,οχι προς θεου...
απλα απο προσωπικη μου μεχρι τωρα εμπειρια,αλα και απο φιλους,τα τεστ της api,και ειδικα αυτα των νιτρικων και φωσφορικων,τα θεωρουμε σαν τα πιο αξιοπιστα,ενω αντιθετως αυτα της σερα,εχουν συνεχεια αστοχιες.... καμμια σχεση λοιπον με αυτα της jbl,που ετσι κι αλλιως δεν κυκλοφορουν στη θεσ/νικη.... |
|
||||
|
||||
Νομίζω κάποιος είχε άσχημη εμπειρία με τα τεστ της JBL !
|
|
||||
|
||||
και κάποιος άλλος είχε άσχημη εμπειρία με τεστ της sera ...
|
||||
|
||||
Καλά η sera είναι μια πονεμένη ιστορία και για μένα ... |
|
||||
|
||||
API και πάλι ΑΡΙ!!!!
Και φυσικά POP4 έχει η ΑΡΙ και αν το δείτε βγαίνει πολύ φθηνότερα από τα υπόλοιπα με τα 150 τεστ που έχει
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Water tests πιο είναι καλύτερο ?? | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 27-04-04 13:23 |