|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρον κοιτα μην χασεις τα ψαρακια σου γιατι εχεις αμμωνια.Κανε μικρες καθημερινες αλλαγες νερου μεχρι ηα μμωνια να φτασει στο 0.Οσο για τα φυτα γραψε περισσοτερα στοιχεια.Φωτισμο λιπανση παροχη C02 κλπ
|
||||
|
||||
![]()
φωτισμο εγραψα.
μια λαμπα 18W 8-10 ωρες την ημερα. Λιπανση οχι,co2 οχι. υποτιθεται οτι ειναι χαμηλων απαιτησεων κ δεν θα χρειαζοταν. ------------------------- εκανα λαθος.τα νιτρωδη ειναι 0.25 μπορει το σαπισμα των φυλλων να οφειλεται στα νιτρωδη? οποιος μπορει ας με συμβουλευσει για να ξερω τι να κανω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 07-02-09 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα αλλα φυτα σου,ηταν ενταξει κ πριν αλλαξεις το φωτισμο?
χρησιμοποιεις co2? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως οπως θα δεις αν ψαξεις στα threads το ενα φερνει το αλλο . Εν ταχυ σου λεω οτι ο παραπανω φωτισμος θα κανει πιο απαιτητικο το φυτεμενο σου ασχετα με τον αν ειναι απαιτητικα τα φυτα. Γιατι με τον παραπανω φωτισμο θα χρειαστουν διοξιδιο και περισσοτερα θρεπτικα , αλλιως θα δουλεψει το φως υπερ της αλγης . Εγω ξεκινησα για να βαλω μερικα φυτακια μεσα και να παει απλα και τωρα ετοιμαζομαι για μπουκαλα , γιαυτο πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε αλλαγη ψαξτο καλα και ασε να σου απαντησουν πρωτα τα παιδια που ξερουν καλα εδω ...και μετα βλεπεις ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανω μικρες αλλαγες νερου για να μειωθει η αμμωνια.
υπαρχει περιπτωση να φταιει η αμμωνια ή τα νιτρωδη για τα προβληματα που εχω με τα φυτα? οποιος μπορει ας με βοηθησει. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε φταιει αυτο....τα φυτα μπορουν να καταναλωσουν τις αζωτουχες ενωσεις σαν τροφη για την ακριβεια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και εγω προβληματα με φυτα !! | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 28-03-05 16:09 |
η διαφορα με r/o. | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 18-10-04 03:01 |
Προβληματα με τα φυτα | Emmanuela | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-01-03 14:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |