|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως φίλε Πάνο, το ενυδ... μάλλον το εννιάλιτρο δοχείο που αναφέρεις το είδα στο ίδιο μαγαζί πριν από περίπου κανένα μήνα και έδειχνε να είναι σε άψογη κατάσταση
![]() Δεν έχω πείρα από θαλασσινά, αλλά ξέρω ότι είναι πιο απαιτητικά από του γλυκού νερού. Τώρα πως το κατάφεραν στο μαγαζί!!! Να προσθέσω όμως ότι συμφωνώ με όσα είπες ( όχι μόνο εσύ) για τα λίτρα και τον αριθμό των ψαριών.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και το ενυδρειακι στο μαγαζι φαινοταν οντως αψεγαδιαστο.... αλλα ειναι αυτο το ζητουμενο?? ενας γνωστος εχει εδω και χρονο σχεδον 1 δισκο σε 60 λιτρα...οτι και να τουπεις δεν ακουει....σκεψου να αρχισουμε ομως κι εμεις να προτρεπουμε οσοι εχουν 60λιτρα ενυδρεια να βαλουν δισκο μεσα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
O κλόουν x1 θέλει καμια 40αρα λίτρα καθαρά χωρίς βράχο κλπ. πως στο καλο τα βάζουν σε κάτι 20αλιτρα και την παλεύουν?
Μπας και τα γράφουν μαγαζατορες αυτα τα μυνήματα εδώ.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Tricky's nano-reef | Tricky | Nano Reef | 52 | 04-06-08 14:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |