|
|
||||
|
||||
![]()
μοιαζει με Hair algae οπως φαινεται στη 2η φωτογραφια απο το link poυ μου εδωσες.
ξερετε τι πρεπει να κανω? |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σημαντικο να αναγνωρισεις σωστα την αλγη...αν ειναι hair algae...φροντισε να εχεις καλη κυκλοφορια νερου..απομακρυνε οση μπορεις με μια οδοντοβουρτσα (τυλιγοντας την αλγη και αφαιρωντας την) και αν το ενυδρειο σου το επιτρεπει τα σαε (αλλα και πολλα αλλα ψαρια) δε θα επιτρεψουν να ξαναεμφανιστει..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα ηθελα να βαλω ενα αλγοφαγο ψαρι στο ενυδρειο αλλα δεν μπορω να αποφασισω.
ο πλεκο γινεται πολυ μεγαλος για τα 80L. να παρω ενα Ancistrus dolichopterus που μου αρεσει αλλα δεν ξερω αν τρωει την αλγη πανω απο τα φυτα,νομιζω οτι τρωει μονο οτι βρισκεται πανω στο τζαμι.γνωριζει κανεις? τα σαλιγκαρια ειναι ωραια αλλα μενουν στο τζαμι,οχι στα φυτα. τι μου προτεινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη το ποστ ειναι 2 σελιδες..πες μας και τι ψαρια εχεις....αν σου επιτρεπεται μπορεις να βαλεις οττος η γαριδες αμανο...
|
||||
|
||||
![]()
εχω 4 γκαπυς κ 2 κορυντορακια.αυτα που λες τρωνε αλγη και απο τα φυτα ή μονο απο το τζαμι?
ξερεις μηπως να μου πεις αν το Ancistrus dolichopterus τρωει αλγη και απο τα φυτα? ------------------------- κ κατι αλλο παιδια. ζητησα ταμπλετες βυθου για τα γατοψαρα μου κ μου εδωσε ενας πετσοπας κατι crusTabs της Acti. απο οτι ειδα ομως ειναι για γαρισες καβουρια κ αλλα τετοια. να τα δωσω στα γατοψαρα.κανουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 05-02-09 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βλεπω οτι τα λιτρα σου ειναι 80 οποτε ξεχναμε τα σαε που θελουν κοπαδι..μπορεις να βαλεις οττος για αλγες δεδομενου οτι θα τους δωσεις μαλακο νερο...το ιδιο και για τα ανκιστρους..
εναλλακτικα μπορεις να βαλες μια ομαδα απο γαριδες αμανο... εχεις και την τροφη ετοιμη.. ![]() την τροφη για τις γαριδες θα την τιμησουν δεοντως τα ψαρακια σου.... εχεις γκαπυ και κορυ...ασυμβατα σε παραμετρους νερου....διαλεξε "στρατοπεδο"..μαλακου η σκληρου νερου και παιξε με αναλογα ψαρια....
|
||||
|
||||
![]()
τις γαριδες θα τις πειραζουν τα αλλα ψαρια?ποσες περιπου να βαλω?
αν διαλεξω ανκιστρους να φανταστω οτι τρωει και αλγη απο τα φυτα ετσι? ευχαριστω πολυ. με σωζεις......... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη ψαριων.Την συμβουλη σας παρακαλω! | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 07-01-09 15:15 |
επιλογη ψαριων, τι λετε? | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 05-12-08 11:40 |
επιλογη ψαριων | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-08 23:47 |
επιλογη ψαριων | steady | Malawi | 20 | 07-01-07 23:14 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2 | GC | Malawi | 9 | 25-05-04 16:14 |