|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παληκάρια... Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι. Εχθές έφτιαξα το μείγμα σε 2 λιτρα μπουκάλι με 3 φλυτζάνια ζάχαρη και μισο κουταλάκι κοφτό μαγειά. Η θερμοκρασία του νερού ήταν όπως την θέλει η μαγειά για να αρχίσει τις ζυμώσεις. Σήμερα έχω 8 φυσαλίδες/λεπτό και πιστεύω απ' ότι διάβασα μέχρι τώρα οτι είναι πολύ λίγες. Λέτε αργότερα να βγάλει περισσότερες? Έχω και 2 αποριες. Το νερό όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου ίσως και λίγο παρακάτω τι συμβένει? Επίσης μήπως θα πρεπε να το έχω το μπουκάλι καλύτερα πάνω στο καλοριφέρ?
Ευχαριστώ |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Θελει γυρω στους 24-25 βαθμους για να βγαλει αρκετες φυσαλιδες.
Εκτος και αν εχεις διαρροη.. ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Επόμενη μέρα αυξήθηκαν φυσαλίδες μάλλον ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν
Δεν έχει παρεξηγήσεις ![]() ![]()
__________________
|
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάπως έτσι έχει η ιστορία... ![]()
__________________
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
#7
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|