|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο δηλαδη πιστευετε (στο περιπου) οτι θα μου πανε τα τζαμια (χωρις αυτο το χωρισμα για το φιλτρο)???????????????????????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αναλογα τα τζαμι και το τζαμα. μην περιμενεις κατι λιγοτερο απο 200 ευρω(αποψη μου) εχεις ξαναδοκιμασει να κολλησεις τζαμι??50 ευρω οι σιλικονες...το εχεις σκεφτει καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν το εχω σκεφτει......Παντως ο πατερας μου ειπε οτι τα τζαμια θα κανουν γυρω στα 100 - 120 ευρω....Γιατι εχει αγορασει χιλιαδες τζαμια για τη δουλεια του....Και μαλιστα για ενα ενυδρειο που ειχε φτιαξει καποτε μονος του 100λιτρο με 5αρι τζαμι του ειχαν παει τα τζαμια 20 ευρω......Ολα αυτα για ενα τζαμα στα Μεγαρα.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ως προς το φιλτραρισμα λεω να φτιαξω sump...Τι διαστασεις πρεπει να εχει για να καλυπτει ολο το φιλτραρισμα του ενυδρειου μου???????
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη????......Πριν αυτο μπορεις να μου πεις με λιγα λογια πως λειτουργει ενα sump??????.......Δεν ειναι επικινδυνο αν ανεβει αποτομα η σταθμη να ξεχειλισει?????.....Φωτιστε με λιγο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτράρισμα | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 12-04-08 21:25 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Φυτά και φιλτράρισμα | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 02-08-06 10:22 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
βιολογικό φιλτράρισμα στα ενυδρεία του T.Amano... | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-11-04 00:25 |