|
|
|||
|
|||
![]()
wowwwwowow τι ητΑΝ αυτο για τον ζεολιθο χαχα.ευχαριστω παρα πολυ παιδια πανο ολο το ιδιο λες δεν θα σχολιασω τπτ.σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια ειδικα τον χοντρος και καλομοιρης .ησασταν παρα πολυ κατατοπιστικοι να στε καλα.και ειλικρινα συγνωμη για τον χρονο που σας ξοδεψα..thanks very much. loipon απλα να απαντησω στον χοντρο φιλε μου την εχω διαβασει ολη αυτη την σελιδα που μου λες σε καταλαβαινω και ολα οσα ειπες τα ηξερα τα ειχα διαβασει σχεδον ολα .η αληθεια ειναι οτι οταν σε ρωταω κατι συγεκριμενο δεν απαντας συγκεκριμενα και το πας γυρω γυρω κανενα προβλημα δεν πειρααζει.λοιπον πες οτι βρηκαμε φυτα που δεν προκειται γτι οσα παρακαλητα κια ν κανουμε και οσες προσευχες πολυ δυσκολο τεσπα πες οτι βρηκα φυτα ..το δευτερο προβλημα μου και μεγαλυτερο ειναι το εξης μου αρεσουν παρα πολλα ψαρια και δεν ξερω τους καταληλους συνδιασμοους τους καλητερους για τη ομαλη επιβιωση εσεις που ειστε εμποιροι μπορειτε να μου πειτε διαφορες προταεις μην πεις παλι να διαβασω τπ τσαμισα το εμαθα απο εξω ..λοιπον ακου τωρα τι μου αρεσουν.και θα σου πω κατι στο τελος.
Ροδοτομος, λαμπεο, κλοουν, ινδιανακια, χηρες, γκουραμι, αρλεκινος, ζεβρακια ντανιο νομιζω λεγονται, νεον , κοκκινοματηδες,αλπινος ,γατοψαρα μικρα ομως νομιζω καταλληλα τα παντα εσεις θα μου πειτε για τα κορυντορας , RAMIREZI ,Tιγρακια, σκαλαρια λιγο, αγγελοψαρα ,ΔΟλαρια,καρδιαναλιος,,μολινεζια , μολυ γκαπυ, πλατυ, colisa lalia, kai TΩΡΑ θα ηθελα αν εχεις την ευχαριστηση να με βοηθησεις ειναι το σημαντικοτερο αυτο για μενα.τα barbs moy areson kai ta cherry barbs.ta barbs kai ta barbus ειναι το ιδιο? αν οπως λες ζωωτοκα στα 120 λιτρα μου θα θελα να μου πειτε και συμφωνα με το νερο μου.διαβασα αυτον τον συνδιασμο απο τον τολη γκαπυ μολυ πλατυ πανε και τα ντανιο μικρα γκουραμι και μικρα barbs kai jordanella floridae.αυτος ο συνδιαμος αλλος μεσα στο φορουμ μου ειπε οτι δεν τραιριαζει .ξερετε τι με στεναχωρει οτι τα γκαπυ και αυτα τα ζωωτοκα ζουνε μοναχα 2 χρονια ειναι λιγα καταλαβατε ειναι κριμα εγω θελω και δενομαι μ αυτα να ζουνε πολλα χρονια και γενικα θελω αν ασχοληθω με μικρα ψαρακια .μποειτε να μου πειτε καποιουσ ακριβης συνδιασμου και ποσα για τα λιτρα μου?μου αρεσουν πολυ τα νεον ψηερρυ βαρβς και τιγρακια και ζεβρα τεσπα θα περιμενω να παρω ιδεες.συγνωμη 1000 συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ηταν το μεγαλο μου προβλημα.σας ευχαριστω παρα πολυ για οποιαδηποτε απαντηση.φιλ ε χοντρος και καλομοιρης με βοηθατε πολυ και σας ευχαριστω παρα πολυ.σας το χρωσταω και αν καταλαβα καλα ειδικα ο χοντρος αγαπαει πολυ το φαγητο θα σου εκανα το τραπεζι για να συζητησω μαζι σου και να ριμαξουμε τα κρεατα και οτι αλλο θελει η ψυχη σου και συ φυσικα καλομοιρης,αν και νομιζω χοντρος δεν τρωωσ παραπανω απο μενα ..χαχαχ παντα φιλικα.να στε καλα. |
|
||||
|
||||
![]()
στο ειπα και στο τηλ για να βαλεις αυτα τα ψαρια που σου αρεσουν θελεις 10 ενυδρεια ανω των 300 λιτρων το καθενα για να τα βαλεις ολα
απο εκει και περα θελεις ενα καλο εξωτερικο φιλτρο για να μπορεσεις να βαλεις 10 μικρα κοπαδοψαρα και αλλα 10 παλι κοπαδοψαρα τον ιδιο συνθηκοτων και μπορεις να βαλεις cory πανω απο 6 γιατι και αυτα ειναι κοπαδοψαρα οσο για τα φυτα μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τον γρυλο Σε απόμερο μέρος, αργά την νύχτα, ο οδηγός διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του "έπαθε λάστιχο" Όμως δεν είχε μαζί του γρύλο. Μέσα στην μαύρη απελπισία του, και στο μαύρο σκοτάδι βλέπει ένα φως.- -Θα χτυπήσω, σκέφτηκε, μήπως και έχουν αυτοί. -Και αν δεν έχει; -Και τι έγινε εγώ θα ρωτήσω. -Κι αν με βρίσει που είναι αργά; -Ναι, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή; Και συνεχίζοντας να προχωρεί προς το φως κάνει χίλιες δυο υποθέσεις -Κι αν δεν έχει καν αυτοκίνητο; -Κι αν είναι κανένας αγριάνθρωπος; -Κι αν δεν είναι καν εκεί; -Κι αν δεν μου το δώσει; -Κι αν κοιμάται βαριά, και δεν με ακούσει; - Κι αν, κι αν... Κάποια στιγμή φθάνει, χτυπάει, η πόρτα ανοίγει, κι απευθυνόμενος σε ένα νεαρό άνδρα του λέει: -Ρε άντε στο διάολο, και εσύ και ο γρύλος σου!!!! οποτε μην εισαι τοσο αρνητικος και εχει υπομονη γιατι ειναι ενα χομπυ που θελει πολυ υπομονη και διαβασμα
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο το ανεκδοτο αλλα δεν μου ειπες διαφορους συνδιασμους που μοπω να κανω οταν μου ελεγες εχθες rasbora καπως ετσι τα ειπες που μπορωα ν τα δω.απλα πες μου μερικους συνδιασμους.αλλα να μην ειναι μονο 1-2 ειδη δεν θελω να βαλω μεσα στο 120 αρι μονο 3 ψαρια ελεος.ευχαριστω θα περιμενω να πουν και αλλοι προασεις και θα αποφασισω.ευαχριστω πολυ φιλε μου.υπομονη σου λεει κατι οτι το εχω αδειο ενα μηνα και καθεται και με βλεπει σαν νε με ρωταει γτι με πηρες ποτε θα με γεμισεις.χαχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
και λιγο ειναι αδειο
http://images.google.gr/images?hl=el...-8&sa=N&tab=wi http://images.google.gr/images?um=1&...BD%CF%89%CE%BD http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm http://www.plantedtank.net/forums/myfish/ δες μερικα απο αυτα και αποφασισε τι σου αρεσει και μετα θα σου πω τι και ποσο μπορεις να βαλεις
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οκ τα ειδα τα εχω ξαναδει ειχα μπερδευτει οκ μου αρεσουν πολλα τον εγραψα και τον αρλεκινο sry λσθος μου. αλλο barbs allo barbus???moy aresan πολυ αυτα που εστειλες αλλα που αν τα βρεις ρε παλικαρε τα μαγαζια δεν φερνουν τοση ποικιλια απο τι ξερω και εχω δει.ευχαριστω πολυ καλομοιρης.καλος συνδιαασμος ειναι αν δεν κανω λαθος νοεν ροδοστομοι καρδιναλιοι και σκαλαρια.ςραια ψαρακια.επισης μου αρεσουν πολυ καποια γκουραμι μολυ μπαλουν τιγρακια cherry oi kloyn kλοουν. τεσπα σε ζαλισα .συγνωμη,και σε εχω πρηξει μαλλον πολυ με τα ποστ μου ε/.?τι λες τι να βαλω μεσα?ζουν παντος αρκετα στο πεχα μου 7,3 ακομη και τα κορυ και τα νεον λεει απο 6,5-7,2. και οι κλουουν. και οι μελανοταινιες.carnagiella strigata kai tanycthis albonybes,den kanw lathos swsta?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχνα τα clownδεν κάνουν για 120 λίτρα μεγαλώνουν πολύ και πρέπει να έχεις κοπάδι μίνιμουμ 6 .
Γιώργο όπως σε είπα και στα πμ , υπομονή , όλα θα γίνουν αλλά δεν μπορείς να μαζεύεις όλα τα ψάρια που σου αρέσουν σε ένα ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
den γινονται και πολυ μεγαλα αυτα τα ψαρακια τεσπα θα μπορουσες να μου δωσεις καποιου καλουσ συνδιασμους/.?θα θελα να δω μερικες αποψεις προτασεις σιγουρα πολοι εδω μεσα εχετε αυτα τα ψαρια .εννοειται πως ολα αυτα δεν μπεινουν μαζι.απλα θελω να βρω την καλητερη δυνατη εππιλογη με καταλαβαινεις?που να με γεμιζει.πχ.διαβασα οτι νεον ζεβρακια και κορυ νομιζω πανε μαζι.κανω λαθος διωρθωστε με.ευχαριστω παρα πολυ.για να δουμε τελικα με τι θα ασχοληθω τι λετε οι παλιοι?θα θελα να ξεκινησω με αυτο τον συνδιασμο δηλ γκαπυ πλατυ μολυ σωστα?αλλα το θεωρω πολυ φτωχο στο 120 αρι μου και ψοφανε και σε 2 χρονια θα θελα πιο εντυπωσιακα ψαρακια πως να το πω με καταλαβαινετε.αν βαλω γγκαπυ μολυ και πλατυ ολα πρεπει να μπουν οπως το γκαπυ δηλ 2 αρσενικα πχ με 6 θυλικα λεω ενα παραδειγμα.η ενα αρσενικο με 3-4 θηλικα.η μονο αρσενικα.με αυτα τα τρια ειδη μπορω να βαλω και καποιο αλλο ειδος .αν και δεν με τραβαει παρα πολυ αυτος ο συνδιασμος μην μου πειτε ξιφοφορους δεν μου αρεσουν.ψηερρυ θα μπορουσα η κορυ η τσερυ μπαρμπς????ακουω προτασεις.ευχαριστω υπερβολικα πολυ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειμαι νεος στο χομπι λιγο βοηθεια !!!! | manolitsakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-09 14:14 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |
λιγη βοηθεια | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-12-06 17:46 |
Λιγη βοηθεια παρακαλω | iki28 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-01-06 22:59 |