|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βασικα εσυ δεν εισαι ευγενικος απο οτι διαβαζω και δεν μου αρεσει το υφακι σου καθολου ακριβως οπως το ειπες αν γουσταρεις απαντας.και που ξερεις εσυ τι σε κοφτει δηλ και συγνωμη αλλα εισαι πολυ εριστικος τι σε κοφτει εσενα και που με ξερεις για να με πεις ενοχλητικο .κανεναν δεν ενοχλω πως ειναι δυνατον να το κανω εισαι πολυ αυθερετος λοιπον.μαθε εσυ να εισαι ευγενικος με τοουσ αλλους για να γινω κι εγω μαζι σου και πιστεψε δεν ξερεις εσυ καθολου ποσο ευγενικος ειμαι και διακριτικος μπορεις να ρωτισεις τον καλομοιρη που με περναει εναν χρονο και οταν τον πηρα τηλ αλλα και στα μνματα του μιλουσα στον πληθυντικο το πιασες λοιπον κυριε ευγενικε?και πιστεψε το οταν ησουν ασχετος (δεν ξερω τι εισαι τωρα και δεν με ενδιαφερει)δεν εκανεες 15 ερωτισεις εκανες 115 ισως.ειμαι νεος στο χομπυ οπωσ και παρα πολλοι αλλοι που διαβαζω και διαβαζω μεγαλυτερα ποστ απο τα δικαμου και πολυ περισσοτερες ερωτισεις στις οποιες δινονται απαντισεις.αρα κανε μοκο κοινως βουλωστο.και αν θελει ο admin aσ με κανει ban gia αναρμοστη συμπεριφορα προς την δικη σου ερειστικη απαντηση..ευχαριστω.φαντασου να ενοχλουσα και σενα τον ιδιο τι αλλο θα γραφες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
κατσε ρε εσυ ολοι μαζι μου τα χετε τι σου εστειλα αφου 10 φορες ειπες το ιδιο πραγμα 10 φορες εγω αλλα σου ελεγα εσυ αλλα μου ελεγες και δεν σε ειπα τπτ ασε να το πω εγω και μαλλον θα συμφωνισω με αυτο που σου εγραψα γτι εσυ χωνεσαι τωρα χωρις λογο οπως και ο αλλος .ειπες 10 φορες το ιδιο λες και ανοιξα εχθες εγω τον υπολογιστη κι εσεις ειστε ολοι διανοια ελεος πας καλα .σε ειπα ακριβως ετσι καθαρα φιλικα και χιουμοριστικα αυτο εγραψα ποοοο<<<< εισαι χαζος?ελληνικα μιλαω δεν καταλαβαινεις.>>> αφοου ειπες 10 φορες το ιδιο πραγμα που το ξερω ..μαλλον εισαι πολυ παρεξηγιαρης και την ψηλιαστικα και σου ζητησα κα ισυγνωμη σε εκεινο το μνμα ,,κανενα προβλημα να το πεις οπου θες δεν με τρομαζεις.γτι καταλαβα οτι ολοι εδω μεσα αρπαζεστε με το παραμικρο ειδικα εσυ τωρα.θα σε φοβηθω νομιζεις?νομιζεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς τα μόκο και τα βούλωστο καθώς και με τις απαιτήσεις που έχεις να σου λένε κάθε φορά άλλα, να σε βοηθάνε και εσύ να μη δείχνεις κανένα σεβασμό και να τους αποκαλείς ειρωνικά παντογνώστες και να απειλείς για σιχτιρίσματα στα παιδάκια, το ban είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου.
Ντροπή σου!
|
||||
|
||||
![]()
Decathloman vα σε ρωτήσω κάτι άσχετο? Είδα το username σου και μου γεννήθηκε η απορία, μήπως κάνεις πρωταθλητισμό σε κάποιο άθλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
βασικα κοιτα κοπελια δες ποιος εγραψε πρωτος για σιχτιρισματα και μετα κανε μου παρατηρισεις.και αν νομιζεις οτι εγω εφταιγα κανε με ban μην το λες μοναχα λες πιστευεις να χω καποιο προβλημα απο την στιγμη που δεν φταιω?μπορουμε να το συζητησουμε και μετα κανε και το ban.ειδεσ πουθενα να ξεκινησα εγω κατι?φυσικα παιδακι ειναι δες τι μου γραφει και ας με περναει οσα χρονια θελει...
Ν4505 ΝΑΙ εισαι απο τους λιγους που το καταλαβε και μοου το ρωτησε βασικα ο πρωτος μπραβο σου,που το προσεξες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις στειλει ΠΜ σε εκατο ανθρωπους, σε οσους σου απαντησαν εθαψες τους αλλους μισους που δεν σου απαντησαν, και προσπαθουμε (πολυ ευγενικα) να σου πουμε οτι σε ενυδρειακα θεματα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να απανταμε σε ΠΜ, εξ αλλου ο σκοπος του φορουμ ειναι να τα λεμε δημοσια αυτα και δεν χαλανε κανενα αρχικο ποστ.
Μια συγνωμη στο raven και μια συμμορφωση και υπομονη, αλλιως χαιρετε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειμαι νεος στο χομπι λιγο βοηθεια !!!! | manolitsakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-09 14:14 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |
λιγη βοηθεια | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-12-06 17:46 |
Λιγη βοηθεια παρακαλω | iki28 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-01-06 22:59 |