|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Silicone sealant is not suitable for aquariums seal |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτός μου είπε πως κολλάει μια χαρά και κάνει για ενυδρεία χωρίς προβλημα.Υπάρχει κανένα άλλο;
------------------------- ¶χρηστη τουλάχιστον δεν κόστιζε πολλά.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 24-05-08 στις 19:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σιλικόνη DeBraven & Soudal ειδικές για ενυδρεία με το σήμα του ψαριού πάνω, μόνο 4.5 ευρώ από τον φίλο και συνχομπίστα μας Χάρη Χ. Ελάχιστα ακριβότερες από αυτές που πουλάει το praktiker αλλά 100% για την κατασκευή ενυδρείων.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις ετσι???θα σου στειλει μια σιλικονη απο θεσσαλονικη????πανε στο πρακτικερ που ειναι διπλα σου και παρε μια logo 1000
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα θα κολλησεις το ενυδρειο μονο σου ε????χμμμ καλη τυχη!
Για σιλικονη μονο Den braven Aqua Silicone και logo 1000 ,δοκιμασμενες και οι 2 απο μενα παρα παρα πολλες φορες! |
|
|||
|
|||
![]()
Mπορεις σε παρακαλω να μου πεις διευθυνση και τηλεφωνο (ΠΜ) του Χαρη;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και απο πλευρας συστασης δεν προκυπτει οτι υπαρχει κατι κακό, το πιο πιθανο ειναι οτι η εταιρια δεν μπηκε στο κοπο να την πιστοποιησει για χρηση σε τροφιμα, οποτε σου λεει, καλυτερα να πω οτι δεν κανει, παρα να εχω θεματα μετά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασει προδιαγραφων ΟΧΙ
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι χωρις προβλημα τη διαφανη χρησιμοποιω,και με τον καιρο περνει ενα καπως μπλε χρωμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |