|
|
||||
|
||||
![]()
100
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...οι μαλ..ιες πληρωνονται..
|
|
||||
|
||||
![]()
να το κάνεις όσο μπορείς πιο μεγάλο. δεν πάει χαμένο.
φαντάζομαι ότι θα μπει κάτω από το ενυδρειο, οπότε πρόσεξε μόνο το ύψος μην το κάνεις υπερβολικό και δεν μπορείς να βάλεις χέρι μετά μέσα. |
|
||||
|
||||
![]() δες μηπως σε συμφαιρει να κρατησεις στα δυο πλαινα τζαμια και να αλλαξεις τα αλλα 3ή να το πουλησεις και να κανεις ενα μεγαλυτερο |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι οτι δεν εχω χωρο για κατω ακριβως οποτε θα μπει πλαγια και κατω καο ο χωρος μου ειναι πολυ περιορισμενος..μονο υψος και πλατος μπορω να του δωσω..50χ40χ40 θα γινει 80 λιτρα..απλα απο οτι καταλαβα το σημαντικοτερο ειναι το μηκος ε?
------------------------- θα σας στελνω φωτο να με κατατοπιζετε αν κανω καμια βλακεια..ατον τροπο για την υπερχειλιση κολαω αφου δεν εχω τρυπες..και δεν θελω overflowbox ------------------------- να επιχειρησω τρυπα στο τζαμι του ενυδρειου μα καταβασμενη σταθμη?ειναι καποιος που μπορει να μου πει αν το εχει κανει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orfanos : 21-01-09 στις 12:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες αυτό... το οποίο δεν το κάναμε υπόμνημα γιατί δεν είχαμε τι να κάνουμε ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22116 |
|
|||
|
|||
![]()
και πως θα υπερχειληση το νερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι έκπληξη
![]() και όμως υπερχειλίζει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy sump και υλικα... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 04-01-09 14:25 |
2 φιλτρα και υλικα.. | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-11-08 01:48 |
υλικα για φιλτρο | σταυρος γ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-09-08 02:30 |
υλικα φιλτρου | dioninje | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 27-02-04 12:11 |
Υλικα Φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-03-03 11:31 |