|
|
||||
|
||||
![]()
Να ανεβασω, αλλα αν δειτε ολες αυτες που εχω βαλει πχ στο ποστ #33, αυτο ειναι ακομα...
Παντως, μετα την επισκεψη μου το μαγαζι που ειχα παρει το Sera Baktopur, ο ανθρωπος μου ειχε δειξει ενα ψαρι με ich και δεν ηταν αυτο που εχει το ψαρι μου. τα στιγματα ειναι αχνα και 2 -3 φορες ποιο μεγαλα απο αυτα του ich. Επησεις στην υφη ειναι σαν γρομπαλακια, αν βοηθαει αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πιθανό να μην είναι τελικά ich αλλά χτυπήματα κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
Τα οποια εμφανιστηκαν ξαφνικα και μαλιστα αφου το εβαλα στο μεγαλυτερο ενυδρειο? Το ψαρι ηταν σε ενα ακομη μικροτερο και ηταν "καλα"
Κατι πρεπει να ειναι. Να κανω την θεραπεια με το Baktopur? (διατηρωντας το σφουγγαρι του φιλτρου σε χωριστο δοχειο ωστε να το επαναφερω μετα) Να μην κανω τιποτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον βλέπεις το ψάρι να συμπεριφέρεται κανονικά μην κάνεις τίποτα!
Αυτή είναι η δική μου πρόταση από εκεί και πέρα εσύ το βλέπεις και το παρατηρείς και εσύ μπορείς να κρίνεις καλύτερα από όλους μας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το λέω αυτό, γιατί στη φωτογραφία στην αρχή του θέματός σου, οι κυλίδες ήταν πολύ λιγότερες αλλά και μικρότερες από αυτές της πιο πρόσφατης φωτογραφίας. Στην τελευταία μάλιστα έχουν χρωματιστεί και λευκές? Απλά απάντησε μου σε ότι σε έχω ερωτήσει πιο πάνω και θα σου πω.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια.
Φιλε Βασιλη ναι ειναι εξογγομενα και ειναι μονο στα πτερυγια και την ουρα. Στο σωμα δεν εχει καθολου. Επισεις ειναι σκληρα και συμπαγη. Φιλε Πασχαλη και λοιπα μελη σας ευχαριστω και παλι για ολες τις απαντησεις και τον χρονο σας! |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο τοτε που τα πρωτοειδα ναι, αλλα οχι το τελευταιο διαστημα απ' οσο μπορω να διακρινω.
Βασιλη ειδα το σαιτ, σιγουρα δεν ειναι ich. Το ich ειναι λεπτο, διακριτο και απλωνεται σε ολοκληρο το σωμα. Η περιγραφη που εδωσες στο ποστ #57 ειναι οτι κοντινοτερο εχει ακουστει. Η διαφορα στις φωτογραφιες υπαρχει κυριως γιατι βγηκαν με διαφορετικο τροπο (φωτισμο) Οι φωτογραφιες στο σαιτ δεν μου ταιριαζουν με αυτο που εχει το χρυσοψαρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |