|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο αλάτι έβαλες ;
|
|
||||
|
||||
![]()
3γρ ανα λιτρο, κανονικα. Το συμπληρωνα μετα τις αλλαγες νερου παλι οπως ειχαμε πει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τις 30/12 μέχρι τώρα όχι μόνο βελτίωση έπρεπε να δεις αλλά να είσαι εντελώς οκ!
Θερμοκρασία?
|
||||
|
||||
![]()
27 σταθερα
|
|
||||
|
||||
![]()
Η διαδικασία για το ich είναι 3γρ/λίτρο και 30 βαθμοί για 10 μέρες.
Με την θερμοκρασία αυξάνετε ο μεταβολισμός του παρασίτου και μειώνετε ο κύκλος ζωής του. Όμως και πάλι θα έπρεπε ήδη να έχεις ξεμπερδέψει (ΙΜΟ) Μήπως καλύτερα να ανεβάσεις μια φωτό διότι μετά από τόσο καιρό δεν νομίζω οτι μιλάμε για ich.
|
||||
|
||||
![]()
Να ανεβασω, αλλα αν δειτε ολες αυτες που εχω βαλει πχ στο ποστ #33, αυτο ειναι ακομα...
Παντως, μετα την επισκεψη μου το μαγαζι που ειχα παρει το Sera Baktopur, ο ανθρωπος μου ειχε δειξει ενα ψαρι με ich και δεν ηταν αυτο που εχει το ψαρι μου. τα στιγματα ειναι αχνα και 2 -3 φορες ποιο μεγαλα απο αυτα του ich. Επησεις στην υφη ειναι σαν γρομπαλακια, αν βοηθαει αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πιθανό να μην είναι τελικά ich αλλά χτυπήματα κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
Τα οποια εμφανιστηκαν ξαφνικα και μαλιστα αφου το εβαλα στο μεγαλυτερο ενυδρειο? Το ψαρι ηταν σε ενα ακομη μικροτερο και ηταν "καλα"
Κατι πρεπει να ειναι. Να κανω την θεραπεια με το Baktopur? (διατηρωντας το σφουγγαρι του φιλτρου σε χωριστο δοχειο ωστε να το επαναφερω μετα) Να μην κανω τιποτα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |