|
|
||||
|
||||
![]()
Επι της ουσιας δεν υπαρχει βελονοειδης Ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα..
Τα μανομετρα κλπ που θα βρεις στην ελληνικη αγορα ειναι ειτε μεγαλα ειτε θορυβωδη ειτε ακριβα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά το δικό σας σύστημα co2 απο που τo πήρατε????????
george η Revival μόνο μεγάλα μανόμετρα έχει με 60ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
Απο το Internet.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω τωρα ψαχνομαι και o steady μου εδωσε κατι ωραια link απλα δεν μπορω να καταλαβω την κανει η μαγνητικη βαλβιδα και αν αξιζει την διαφορα στα χρηματα περιπου 35 ευρω με αυτο
------------------------- επισης αυτο χρειαζεται καποιο controler για να ανοιγοκλείνει με την ωρα κτλ???
![]() ![]() ........... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis1976 : 18-01-09 στις 17:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Mια μαγνητικη απο καταστηματα με ψυκτικα με 11 euro κανει μια χαρα.
Αρκει να ξερεις να της κανεις μια μετατροπουλα για να προσαρμοσεις το σωληνακι απο το co2.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι μια χαρά γιατί το CO2 μπορεί να τη διαβρώσει αν τα υλικά της δεν είναι αυτά που πρέπει
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργη θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω.Την χρησιμοποιω χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα.
Ακομα μπορει να μας το επιβεβαιωση και ο Μαριος (kanarini)που του εφτιαξα μια και δουλευει απροβληματιστα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα δεν καταλαβες πες μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ή controller για την ρύθμιση του ΡΗ
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεθαβω το θεμα γιατι μολις σημερα εστησα ολο το συστημα που λεμε πιο πανω με μαγνητικη και ph controler ομως η μαγνητικη οσο ειναι ανοιχτη καιει πολυ ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι προς το παρον την εχω ξεσυνδεσει μεχρι νεοτερας
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βούισμα ηλεκτρομαγνητικής | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-07-06 16:57 |
Eπιλογή λάμπας Τ5 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 18-11-05 00:03 |