|
|
||||
|
||||
![]()
χρηστο στην Ροδο που ειμαι πηγαινω κ ψωνιζω μακαρονια, καθε μερα........
|
||||
|
||||
![]()
σοβαρα ρε παιδια καναν τετοιες τιμες????????????????
![]() να παω θεσσαλονικη να φορτωσω καμια 8αδα...εχω και μια δωρεα στη μεση... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και φυτά, χαλίκια, ψάρια ...
|
||||
|
||||
![]()
τρελες τιμες παιδια...Perazzi...για γαριδες εκεινα τα 56αρια ειναι τελεια....
σε τετοιο τις εχω τις δικες μου.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω το πηρα αυτο τοενυδρειο. Δηλαδη μου το εκανε δωρο ο γαμπρουλης μου. Μεταξυ μας ειναι φθηνοκατασκευη, και τα πλαστικα μερη του αλλα και το γυαλι. Δεν το εστησα ακομα και δεν ξερω τι παιζει με τα μηχανηματα του. Παντως δεν συγγρινετε με τα cayman η τα juwel για παραδειγμα. Η τιμη που το προμηθευτικε ειναι59 ευρω. Σκεφτομαι να βαλω καμια κιχληδιτσα μεσα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα δε συγκρινονται με αυτα απο τις μεγαλες εταιριες....
αλλα σε αυτες τις τιμες....παιρνεις γυαλες στα πετσοπ..κι εδω παιρνεις ενυδρεια.....σαν κατασκευη μια χαρα γερη παντως ειναι....(εχουν αντεξει δοκιμασιες τα δικα μου... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τουλάχιστον στα 2 απο τα 3 καρφούρ που έψαξα! |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα με χαλασες...πως γινεται αυτο αυτο.. τα καταστηματα ειναι αλυσιδα...τι να πω..
κι εβαλα κι εγω τα κοννε μου να μου παρουν 2 56αρια με κυρτο τζαμι απο σαλονικα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και στο Μακεδονίας δεν έχουν τη βάση ένω στης Ευκαρπίας την έχουν. (για το 96 λιτρο λέω) ------------------------- Πάντως Πάνο αν τύχει και σου βρουν στη Θεσσαλονίκη, στείλε ένα pm που το βρήκαν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bella : 17-01-09 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν βρουν θα ενημερωσω...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Πέρα την πλάκα πάντως μέχρι το μεσημέρι στα μέρη μου οι υπάλληλοι, ταμίες κλπ δεν ξέρανε τίποτα, ούτε είδα να υπάρχει παρόμοια προσφορά.
|
|||
|
|||
![]()
Η προσφορα ισχυει αλλα οποιος προλαβει πρωτος.Οταν λεμε κακης ποιοτητας τι εννοουμε; Υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν οι σιλικονες απο το βαρος του νερου;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Carrefour Φιλτρο | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-11-07 19:59 |
φιλτρο carrefour | Ryu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 14-10-07 23:28 |
Νεα Ενυδρεία Carrefour | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 11-10-06 15:33 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |