|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα με χαλασες...πως γινεται αυτο αυτο.. τα καταστηματα ειναι αλυσιδα...τι να πω..
κι εβαλα κι εγω τα κοννε μου να μου παρουν 2 56αρια με κυρτο τζαμι απο σαλονικα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και στο Μακεδονίας δεν έχουν τη βάση ένω στης Ευκαρπίας την έχουν. (για το 96 λιτρο λέω) ------------------------- Πάντως Πάνο αν τύχει και σου βρουν στη Θεσσαλονίκη, στείλε ένα pm που το βρήκαν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bella : 17-01-09 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν βρουν θα ενημερωσω...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Πέρα την πλάκα πάντως μέχρι το μεσημέρι στα μέρη μου οι υπάλληλοι, ταμίες κλπ δεν ξέρανε τίποτα, ούτε είδα να υπάρχει παρόμοια προσφορά.
|
|||
|
|||
![]()
Η προσφορα ισχυει αλλα οποιος προλαβει πρωτος.Οταν λεμε κακης ποιοτητας τι εννοουμε; Υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν οι σιλικονες απο το βαρος του νερου;
|
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω πως υπαρχει τετοιος κινδυνος....ξερω αρκετα ατομα που πηραν αυτα τα ενυδρεια και δεν ειχαν τετοιο προβλημα...
αν σε καποιον/ους εχει τυχει ας το γραψουν για να ξερουμε...
|
||||
|
||||
![]()
θα παω τη δευτερα να παρω ενα αλλα τι σημαινει οποιος προλαβει πρωτος εχουν 100 καταστηματα.ξερει καποιος κατι σχετικα με τη διαθεσημοτητα?
|
|
|||
|
|||
![]()
πηρα τηλεφωνο στο ρεντη και ειχαν ξεπουλησει...Απο Δευτερα ισως ξαναφερουν. Παντως να σπασει δεν υπαρχει περιπτωση λετε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Το απόγευμα που πήγα στο Carrfour κοντά στην καλαμαριά δεν είχαν καμιά προσφορά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ενδιαφερεται κανενας στιν Κοζανη εχει αρκετα 96αρια,1 120αρι και κανενα 60αρι
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντος ειμαι ευχαριστιμενος πηγα χτες στο καταστημα του αμαρουσιου και αγορασα 3 τα 96λτ 49ε με το επιπλο ειχα το ιδιο και παλιοτερα το υλικο ειναι ενταξει το μονο μιον για μενα ειναι στο καπακι το πορτακι που τρεχει λιγο νερο ολλα τα αλλα ειναι οκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγορασε ο πεθερος μου απο τα carrefour 96 λιτρα 49 ευρω πριν 3 μερες, αρα η προσφορα ισχυει...
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ενυδρεια ειναι και αρκετα ανθεκτικα
βεβαια αναλογα τι το θελεις και πως θα το φτιαξεις το αφηνεις οπως ειναι αλλιως το ενισχυεις με εξωτερικο φιλτρο αφαιρεις το μεσα βαζεις δευτερη λαμπα ......κτλ κτλ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Carrefour Φιλτρο | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-11-07 19:59 |
φιλτρο carrefour | Ryu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 14-10-07 23:28 |
Νεα Ενυδρεία Carrefour | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 11-10-06 15:33 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |