|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλοσορισες μ αρεσει το ενυδρειο σου βεβαια κι εγω καινουρια ειμαι και δεν εχω γνωσεισ πολλες.Ηθελα να σε ρωτησω κατι με το μονομαχο δεν εχεις προβλημα που ειναι μαζι με τα αλλα ψαρακια.εχω κι εγω 5 ballon και 12 μωρα αυτα βεβαια ειναι στη γεννηστρα αλλα φοβαμαι για τα μεγαλα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27618
Σου παραθέτω το θέμα με εμπειρίες άλλων παιδιών, αλλά και δική μου εμπειρία από το μονομάχο μου και τη συμβίωσή του με τα άλλα μου ψαράκια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο - Διακόσμηση | aquaman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 09-10-08 06:42 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |