|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() δεν ανεβαζει αυτό που θέλω κ τα μπέρδεψα λίγο,θέλω να ανεβάσω μια fotο,το έχω ξανακάνει τώρα δεν ξέρω τι έγινε κ δεν την ανεβαζει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι τούτο?
Τι ψάρια έχεις? Μήπως το έχουν μασουλήσει το φυτό?
|
||||
|
||||
![]()
ειχα επισκεπτες σαλιγκαρια δεν ξερω μπορει να κανει την ζιμια αυτος,(της foto τωρα της τραβαω)
Συνημμένο Αρχείο 19843
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον βρήκες τον ένοχο.
|
|||
|
|||
![]()
Εχει ξανασυζητηθει εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29056 και σου ειχα πει οτι τα σαλιγκαρακια σου ανηκουν στο γενος Physa που γενικα δεν τρωνε φυτα. Koιτα για ελλειψη Καλιου η κατι αλλο, δεν ευθυνονται τα σαλιγκαρια μαλλον.
Υ.Γ. ο πετσοπας σου τι σου ειπε; |
|
||||
|
||||
![]() των έκανα τσακωτό φίλε μου,δεν των έχω ξαναδεί εκεί,τώρα με της foto των πέτυχα,τέτοιες ώρες τα κάνει αυτά ο αλήτης! ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
ναι φίλε μου,επειδή δεν πείρα απάντηση είπα να κάνω κάτι να με προσέξετε ![]() ------------------------- Υ.Γ. ο πετσοπας σου τι σου ειπε; δεν τα είπαμε ακόμα,έχω άδεια αυτήν την εβδομάδα κ θα πάω για καφέ το πρωί.τώρα είδα να τρώει ο αλήτης,θα των απομακρύνω για λίγο να δω πως θα πάει,για καλιο δεν γνωρίζω τι παίζει κ πως το αντιμετωπίζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη demka27 : 12-01-09 στις 02:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν διαβασεις εδω..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=5033 θα δεις πως η ελλειψη καλιου μπορει να προκαλει τρυπες στο φυλλωμα..σε αυτη την περιπτωση μπορεις να προσθετεις καλιο με ενα λιπασμα καλιου π.χ. seachem potassium
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβασε μια κοντινη φωτο του ενοχου. Μηπως τελικα δεν εχεις μονο ενα ειδος σαλιγκαριων;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|